Banega 12 Posted September 28, 2013 15:00 Rusija - Srbija tip over 172.5@1.70 2/4 bet 365 Rusija je najaca ekipa na turu, i tu nema price. ocekujem jos jednu njihovu zlatnu medalju na evropskom, ali ipak se ovde radi o polufinalu, rusi su u par navrata dokazali da nisu nedodirljivi sto zbog nedostatka nekih igraca sto zbog opustanja u vodjstvu, na drugoj strani srbija ima itetako ima potencijala za jedan set, za pobedu tesko, ali ako budu na nivou ovo ce ici preko 172.5 jer tu mogu biti i 4 supljija bodovna seta. Dobra opcija je i over 3.5 seta, ili hendikep srbija +2.5. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 28, 2013 18:00 Italija -Bugarska tip 1@1.70 bet365 2/4 Bugari su me prilicno iznenadili pobedom nad Nemcima u cetvrt finalu koji su po meni jaci bili od Bugara. Oni na ovom prvenstvu mene nisu impresionirali i nisu po igri i sastavu, kvalitetu, nesto poput holandjana koji su nekad bili medju prve tri ekipe, a sad ih nema tu. S druge strane Italija je oduvek imala veoma solidnu ekipu, igraju dobro na celom ovom turniru i po meni su jaci za neku nijansu od Bugara, nece biti lako, ali ocekujem pobedu Italije. veoma moguc i over poena, ali uz neku pristojnu granicu na 182.5 , sve preko toga je rizicno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 28, 2013 15:00 Rusija - Srbija tip over 172.5@1.70 2/4 bet 365 Rusija je najaca ekipa na turu, i tu nema price. ocekujem jos jednu njihovu zlatnu medalju na evropskom, ali ipak se ovde radi o polufinalu, rusi su u par navrata dokazali da nisu nedodirljivi sto zbog nedostatka nekih igraca sto zbog opustanja u vodjstvu, na drugoj strani srbija ima itetako ima potencijala za jedan set, za pobedu tesko, ali ako budu na nivou ovo ce ici preko 172.5 jer tu mogu biti i 4 supljija bodovna seta. Dobra opcija je i over 3.5 seta, ili hendikep srbija +2.5. 182 poena 18:00 Italija -Bugarska tip 1@1.70 bet365 2/4 Bugari su me prilicno iznenadili pobedom nad Nemcima u cetvrt finalu koji su po meni jaci bili od Bugara. Oni na ovom prvenstvu mene nisu impresionirali i nisu po igri i sastavu, kvalitetu, nesto poput holandjana koji su nekad bili medju prve tri ekipe, a sad ih nema tu. S druge strane Italija je oduvek imala veoma solidnu ekipu, igraju dobro na celom ovom turniru i po meni su jaci za neku nijansu od Bugara, nece biti lako, ali ocekujem pobedu Italije. veoma moguc i over poena, ali uz neku pristojnu granicu na 182.5 , sve preko toga je rizicno. FT 3:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites