Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/29/2013 at 12:33 PM, mostovoj said:

A i ja se pitao gdje je Roberth ovih dana. Malo sam se skitao ponjihovim vinogradima oko Cirkulana pa sam mislio da i on navrati. :icon_biggrin:

To su one sumnjive šetnje poslije jedan u jutro? Zamijenio si kolodvor s prirodom..i to je napredak :icon_biggrin:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 9/29/2013 at 12:41 PM, c4nton4 said:

Ante Čačić je užas od trenera..ako ode u Zvezdu uništit će je do kraja. Nemoj da te zavara što je imao sreće u Dinamu, Dinamo je igračka kojom se može poigrat i moja susjeda od 80 godina i imat solidne rezultate..Čačić je trener za treću hrvatsku ligu, kod njega ne znaš tko šta igra

Znači, pravi je izbor za Zvezdu!  :icon_biggrin:

Posted
  On 9/29/2013 at 2:14 PM, micha said:

Znači, pravi je izbor za Zvezdu!  :icon_biggrin:

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

On 9/29/2013 at 2:47 PM, Nadrealista said:

gdje si babuka :icon_biggrin:

nema babuke da casti pivo u kavani, zaboravi na nas. :whaat:

Posted
  On 9/29/2013 at 12:41 PM, c4nton4 said:

Ante Čačić je užas od trenera..ako ode u Zvezdu uništit će je do kraja. Nemoj da te zavara što je imao sreće u Dinamu, Dinamo je igračka kojom se može poigrat i moja susjeda od 80 godina i imat solidne rezultate..Čačić je trener za treću hrvatsku ligu, kod njega ne znaš tko šta igra

A kakav je doktor Ivankovic? :icon_lol:  :icon_lol:

Posted
  On 9/29/2013 at 9:44 AM, Banega said:

blago tebi, ti svaki dan dodjes sa punim pogodcima od juce :icon_biggrin:

Bane ,  to je samo  moja zelja.Inace kesa prazna od kladjenja kao i vecini.

:icon_eek:

Posted
  On 9/29/2013 at 3:06 PM, mostovoj said:

A kakav je doktor Ivankovic? :icon_lol:  :icon_lol:

Ne treba ni pitat kakav je trener mulac kojeg zdravkec mijenja ko čarape iz godine u godinu. glupi krunek van, glpi brankec nutra..glupi brankec van, glupi krunek nutra, glupi krunek van, ______ ___________ ________(molim upisati odgovor)  :icon_eek:

Posted
  On 9/29/2013 at 3:36 PM, PERKAN said:

Bane ,  to je samo  moja zelja.Inace kesa prazna od kladjenja kao i vecini.

:icon_eek:

ma znam , salim se se malo. ali veceras ce da bude pun pogodak :48thumbsup:

Posted

veliki profesor. x sa zadrom..nevjerovatno..zdravkoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PPPPPPPPPPPPPPPresICCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i obvezno dovedi još jednu budalu

Posted
  On 9/29/2013 at 4:33 PM, c4nton4 said:

veliki profesor. x sa zadrom..nevjerovatno..zdravkoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PPPPPPPPPPPPPPPresICCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i obvezno dovedi još jednu budalu

Wtf? :blink: Sjeba covece forum, odose ti slova iza ekranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ne znam kako si to uradio, ali znam da si uradio :icon_biggrin:

Posted
  On 9/29/2013 at 4:40 PM, Banega said:

Wtf? :blink: Sjeba covece forum, odose ti slova iza ekranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ne znam kako si to uradio, ali znam da si uradio :icon_biggrin:

izj*bo samforum svojim bjesom :icon_biggrin:

Posted
  On 9/29/2013 at 12:33 PM, mostovoj said:

A i ja se pitao gdje je Roberth ovih dana. Malo sam se skitao ponjihovim vinogradima oko Cirkulana pa sam mislio da i on navrati. :icon_biggrin:

pozz mostovoj....

Naši imaju u Štrigovi u Hrvatskoj ako znaš gdje je to.....