igoric69 6 Posted September 30, 2013 i još jedan,jebeni kac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 I ja pre neki dan od sljive, za nedelju dana bice loze.Rakiju ne pijem a opio sam se od mirisa i sati provedenih pored kazana. :18drunk: i ja vrlo retko pijem rakiju, nisam neki ljubitelj, dok je mnogi vole.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 moze te li vi otvoriti sportingbet kladionicu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 Auuuu, šaljite te rakije u Sarajevo. Lako cemo za rakiju bar nje ima, nego hoces li ti danas kapitulirati u expektu? juce si se srecno provukao sa onim gg 3+, danas cu ti zadati malo tezi zadatak, jer predpostavljam da ti neces gadjati ukoliko ja ne budem igrao nesto, a mene sem prvog mesta ne interesuje nista drugo Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted September 30, 2013 Ne bi valjalo da mi preotmeš prvu titulu u Expekt ligi. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 moze te li vi otvoriti sportingbet kladionicu? Mi u Srbiji nemožemo da otvorimo sportingbet.com . Do proletos je za nas bilo Sportingbet.rs, ali su prestali da posluju ,tako da sad nemože ni jedno ni drugo Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 Ipak krenulo sa pečenjem rakije. Samo da se javim ,pa odoh da čučim pored kazana i da se lagano opijam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 Mi u Srbiji nemožemo da otvorimo sportingbet.com . Do proletos je za nas bilo Sportingbet.rs, ali su prestali da posluju ,tako da sad nemože ni jedno ni drugo aha, tako dakle. znaci to je u pitanju.. koja glupost, ajd da se ne mogu tamo kladiti, ali da ne mogu da im otvorim stranicu, e to je vec bzv Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 30, 2013 moze te li vi otvoriti sportingbet kladionicu? ja mogu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 30, 2013 aha, tako dakle. znaci to je u pitanju.. koja glupost, ajd da se ne mogu tamo kladiti, ali da ne mogu da im otvorim stranicu, e to je vec bzv idi na sportingbest.com - ni ja ne mogu na slovenskom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 ma šta će vam sportingbet!'? Koga nema, bez njega se može! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 idi na sportingbest.com - ni ja ne mogu na slovenskom... ne mogu ni to... ma šta će vam sportingbet!'? Koga nema, bez njega se može! trebao mi je da vidim jedan koeficijent , ali sad mi vise ne treba .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 30, 2013 Pozz...rakija uvijek dobro došla, kao neke kolege već ispečena prije nekoliko dana...sad mi je preostalo samo lagano pijuckati... do nove sezone...ma šta reći...uživancija :18drunk: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 30, 2013 Auuuu, šaljite te rakije u Sarajevo. ma lako cemo za rakiju, nek salju sunca ako ga gdje ima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 ma lako cemo za rakiju, nek salju sunca ako ga gdje ima... Daj, traži šta ima! Sunca teško da ćeš naći negde na ovim prostorima. A rakije ima, rodilo pa prerodilo. Neka ljuta i zaboraviš na sunce. Quote Share this post Link to post Share on other sites