milance23 1 Posted September 30, 2013 Pozdrav i nek najbolji uzmu nagrade danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 30, 2013 Zato lose i gadjamo ( kladionicu) kad ima rakije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted September 30, 2013 ma lako cemo za rakiju, nek salju sunca ako ga gdje ima... Teška situacija za to, jbga, treba se sad ovo trpiti. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 30, 2013 (edited) Sutra najavljuju isto vrijeme...samo kiša, kiša, i fucking kiša... Al to nije razlog da se ne popije, bar rakije ima na hektolitre...hehe... Edited September 30, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted September 30, 2013 Ovaj Nordsjaelland napokon ispoštov'o danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 30, 2013 bane , pogodi li sta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 bane , pogodi li sta? U vezi sa cim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 Neka ljuta i zaboraviš na sunce. ako nema sunca da te udari u glavu, ima ljute adzijazme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 evo tri predloga tenisa sa mog tiketa za veceras sto sam odigrao: Juzni-Qweri over 22.5@1.90, znaci ne vidim zasto se ovde ocekuje minus kada po meni ovde imamo Qweri sa dobrom servom moze itekako ici ovo u tb, s druge strane Juzni nije toliki favorit na kvoti je 1.57, on jeste trenutno bolji i boljoj formi, ali ume on malo popustiti tokom meca, tako da ovo po meni ide. Nadal -Giraldo under 18.5@1.75 , znaci ako Nadal bude na nivou ovo ide lagano ispod. Nije Giraldo nista posebo i ne vidim da on moze uzeti Rafi 7 gemova ako ovaj bude igrao standardno. Simon- Granolers 1@1.47, simon se dize na formi, Granolers je po meni prevara od igraca , naravno za neke bolje rezove, tako da ne vidim ovde nista drugo sem Simonovu pobedu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 Danas me zeznuli samo Rusi, tačnije Lokomotiva. Jedan Tomsk nisu mogli da pobede . Ostalo sve po planu i programu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
perolozac 0 Posted September 30, 2013 Sutra počinje kvalifikacije za evroligu, bice basketa malo više Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 30, 2013 (edited) Dosta je bilo. Ne vidim na oci , koliko mi se spava. I ya kraj za laku noc http://www.youtube.com/watch?v=_yBbhb2619o Edited September 30, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted September 30, 2013 Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2013 Dosta je bilo. Ne vidim na oci , koliko mi se spava. I ya kraj za laku noc http://www.youtube.com/watch?v=_yBbhb2619o Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites