Crni 23 Posted September 30, 2013 Baseball, MLB02:05 CET (01/10/2013)Texas Rangers - Tampa Bay Rays(Money Line)Pick: Texas RangersOdd: 2.04Bookie: (Pinnacle Sports)Stake: 6/10Večeras se na Rangers Ballpark in Arlington,( Arlington, Texas ) igra meč između domaćih Rangersa i gostujućih Bay Raysa...Radi se o jednom meču pošto imaju isti broj pobeda i poraza gde pobednik dobija šansu da ide na megdan Indiansima u borbi za wild card poziciju u pley ofu.Iako su Bay Raysi postavljeni večeras kao prilični favoriti naravno najviše zbog večerašnjih startera po meni oni to baš i nisu i ja po ovakoj kvoti moram uzeti Rangerse ML!Rangersi po meni ulaze sa mnogo više samopouzdanja u ovaj meč u sjajnoj su seriji od 7 vezanih pobeda bili su već otpisani od pley ofa pored toga igraju pred svojom publikom što naravno nije presudno ali ni nebitno!!!Dok sa druge strane Bay Raysi tim koj je svakako veoma kvalitetan i na koga sam igrao juče jako ali su me i žestoko razočarali iako su pobedili! prvo su sebi dozvolili taj luksuz da posle sjajnih rezultata dozvole da ih Tor. pobedi dva meča zaredom i sinoć je malo falilo da posle 7-0 za Tampu umesto da samelju protivnika i puni samopouzadanja uđu u večerašnji meč umesto toga su mogli da ispuste pobedu i samo čudom su se spasili u 8 inn. i pobedili sa 7-6! Malo je falilo da Toronto bude i Grobar Tampe kao i Yenkija koje je dobio u dvae najbitnije serije za Yenkije.Jednostavno Tampa je umesto da oni čekaju protivnika u borbi za Wild card sebi dozvolila da se vade vade u Arlingtonu što savakako nije lako...Večeras na moundu za TEX: Martin Perez (10-5, 3.55) dok sa druge strane za TB: David Price (9-8, 3.39)svakako da je ovaj duel presudan po favoritu na ovom duelu bar što se tiče kvota i bilo bi neozbiljno da kažem da svakako u ovom mečapu nije Price favorit ali!!!Prvo mladi Perez je najveća pretnja mom betu jel pored njim je veliko breme pobede i svakako da nema previše iskustava ali ove sezone je pokazao da može da ima lepu budućnost svakako sjajna sezona je za njim i u sasvim dobroj je formi na zadnjih 10 startova ima čak 7-2 3.26era nadam se da može da ima solidan meč.Sa druge strane Price svakako vrhunski pičer ali ni pičer bez mana koji daleko bolje baca kući nego na gostovanjima i svakako da i on u ovaj meč ulazi sa velikim opterećenjem bez obzira na mnogo veće iskustvo ima i on ima veliki problem a to je kriminalna statistika u karijeri sa Rangersima 1-4 uz užasnu eru 5.98 i sigurno je da će sa tim u glavi izaći na Rangers Ballpark nadam se da će proću u skladu sa tradicijom..Ni jednom pičeru neide u prilog lineup protivnika koji je u oba slučaja je namešten na levorukog pičera ali po meni iakoi Tampa ima dobre hitere ipak su Rangersi tu u prednosti.Posebno jel večeras izlazi suspenzija kazne za sjajnog N. Cruza sa kojim naravno mnogo dobijaju jel radi se o sjajnom power hiteru uz njega tu su i A. Beltre ,I. Kinsler ,A. Rios , A. Pierzynski,L. Berkman ...Svakakopresudni meč i ja jednostavno po ovakoj kvoti moram uzeti Rangerse ML inače ja sam odigrao po @2.16 a sad retko gde ima više od @2!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 30, 2013 Ja ne mogu vjerovati da Tampa šalje na mound večeras Pricea??? Pa šta je s Mooreom??? Crni jel to tako po rasporedu rotacije ili??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 30, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 17440Vrijeme odigravanja: 02:30Naziv para: NewOrlean-Miami DolphinsTip para: Miami +6,5Tečaj: 1.850Ev. dobitak: 6.850Ev. gubitak: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 30, 2013 (edited) Ja ne mogu vjerovati da Tampa šalje na mound večeras Pricea??? Pa šta je s Mooreom??? Crni jel to tako po rasporedu rotacije ili??? Pa on je pobogu bacao sinoć u Torontu da tako je po rotaciji retko se prave ustupci i da pičer baca ispod 5 dana sem kad nekog izbace iz rotacije zbog loše forme jedino u pley ofu umesto pet startera u rotaciji je obično 4 pa sigurno nebi Texas baš izabrao mladog Preza!!! Inače oba su pičera imali zadnji start 25.09. treba vremena odmoriti to rame jel prosečno bacaju od 90/100 ili više lopti a onda ide na hlađenje No videćemo kako će proći večerašnji meč!!! Edited September 30, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites