Crni 23 Posted September 30, 2013 Baseball, MLB02:00 CET (02/10/2013)Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds(Money Line)Pick: Cincinnati RedsOdd: 2.24Bookie: MarathonbetStake: 7/10U okviru Wild Card meča N.L. se sastaju domaći Piratesi i gostujući Redsi u meču u kojem pobednik odlazi u pley of...!!!Čim sam video postavljene kvote nisam mogao da verujem da se Piratesi toliko favorizuju a konstantno još pada kvota na njih mislim da je to igra Vegasa i navlačenje ljudi jel očekujem sutra mnogo izjednačenije kvote.Mislim da je ovako favorizovanje Pirata i iz razloga što su počistili Redse za vikend u seriji u Cin. ali to nema nikakve veze jeste da nije prijatno doći na najbitniji meč u sezoni sa serijom od 5 poraza ali jednostavno u ovakom mečapu bi svaki put uzeo Redse posebno po ovakoj poklon kvoti ma kako se meč završio.Na moundu za PIT: F. Liriano 16-8 | 3.02 dok za CIN: J. Cueto 5-2 | 2.82 ja bi ovde dao svakako prednost Cuetu.Poznatoje moje nepoverenje u Liriana koje je prokockao u zadnjih dve sezone iako ove sezone baca daleko bolje i ima dobru sezonu morao bi tako nešto da ponovi i sledeće da bi promenio mišljenje.Uz toon u karijeri sa Redsima ima jako lošu statistiku 0-3 3.70 nema on toliko ni lošu statistiku koliko ima loš suport što se nadam da će biti i večeras slučaj.Sa druge strane Cueto fantastičan mladi bacač koji iz sezone u sezonu napreduje imao je nesreću da je ove sezone veći deo bio povređen ali oporavio se odbacao dva meča sa sqamo jednim dozvoljenim ranom.Impresivna je njegova statistika protiv Pirata 13-4 uz izuzetnu eru 2.37 i ove sezone u dva starta dozvolio je samo 1 ran Piratima.I statistika u zadnjih 12 njegovih startova u Pit. je fenomenalna Redsi su odneli čak 9 pobeda.I hiterski iako su se i Pirati pojačali ja bi svakako dao prednost Redsima iako njihovim glavnim udaračima baš neodgovara levoruki bacač ali i poredtoga oni dosta dobro udaraju protiv levorukih pičera.Po meni u mečapu je možda samo mala prednost bulpen Pirata ali i on je totalno zakazao u zadnjih mesec dana koji ih je možda i koštao diviziske titule.Iako igraju pred svojom publikom mislim da to Piratima nije neka prednost jel je poznato da često kući imaju problema sa ranovima a i u prethodnoj seriji pre deset dana u Pit. Redsi su odneli pobedu -09/22/13 PIT 3 - CIN 11 09/21/13 PIT 4 - CIN 2 09/20/13 PIT 5 - CIN 6Upravo u prvom duelu je starter bio Liriano...Kako bilo po meni je ML na Redse ogroman value i ja ću ih uzeti....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 :28nhl: ICE TO BE BACK!!! THE NHL IS BACK!!! :28nhl: Za sve nas ljubitelje hokeja na ledu (čitaj: američkih sportova), danas je poseban dan, u otvaranju nove sezone NHL na rasporedu su tri utakmice: 01:00, Montreal Canad.-Toronto ML 02:00, Chicago-Washington Capit. 04:00, Edmonton-Winnipeg Jets. Moram naglasiti da je uoči sezone, liga "redizajnirana", imamo 4 divizije: ISTOČNA KONFERENCIJA - ATLANTIC I METROPOLITAN ZAPADNA KONFERENCIJA - PACIFIK I CENTRAL http://www.nhl.com/ice/teams.htm?navid=nav-tms-main Nadam se da ćemo imati i puno dobitnih tipova/pickova, pa će praćenje najbolje hokejaške lige svijeta biti užitak više. SRETNO!!! Uzbuđenja neće nedostajati, zato jedva čekam noćas, da cijeli taj cirkus krene!!! Vamooooossssssssssss!!! :28nhl: Quote Share this post Link to post Share on other sites