Banega 12 Posted October 1, 2013 Vidim da si poceo popravljati bugove, a preskocio si problem uocen od postovanog kolege zastupnika Banege. koji problem, koji zastupnik? Novi mjesec nova nafaka, novi parovi, iste budale..... Ništa i ovaj mjesec kladionce su u plusu, dok smo mi sitana raja i dalje neumoljivi i spremni za daljnju borbu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 Pozz...ajmo liga prvaka, bit će para ko salate... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 Pozz...ajmo liga prvaka, bit će para ko salate... kako ? Ja imam Barsu na dvici, a nisam znao da ne igra Messi.. Barselona je ekipa u odnosu na Celtic , ali ovi su napeljeni u defanzivi statisticki jos bez ovog, bice cupavo, ili ce im ipak dati Barsa jednom 3 koamada. Imam Porto daje gol, stvar jasna ko dan, on to moze , a i moralo bi zabiti, Iimam Shalke daje gol, Chelseja dvica, oni su klasa , ali malo su u krizi, ipak to nema veze. i to je to sto se tice za ozbiljnija ulaganja.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 1, 2013 kako ? Ja imam Barsu na dvici, a nisam znao da ne igra Messi.. Barselona je ekipa u odnosu na Celtic , ali ovi su napeljeni u defanzivi statisticki jos bez ovog, bice cupavo, ili ce im ipak dati Barsa jednom 3 koamada. Imam Porto daje gol, stvar jasna ko dan, on to moze , a i moralo bi zabiti, Iimam Shalke daje gol, Chelseja dvica, oni su klasa , ali malo su u krizi, ipak to nema veze. i to je to sto se tice za ozbiljnija ulaganja.. sve u svemu realno al znamo da mora bit neko izenandjenje, samo je fazon da se izbjegne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 sve u svemu realno al znamo da mora bit neko izenandjenje, samo je fazon da se izbjegne odgovori ti na pitanje, ne izbegavaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted October 1, 2013 odgovori ti na pitanje, ne izbegavaj Izgleda da ce Zenit naterati mnoge da odu do kladionice da se poprave... Daj Boze da se varam,ali tesko ce ga sa igracem manje uvaliti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 Mogu ti reći da i Austrija praši po Zenitu, evo 65 min 16 (8) udaraca na gol odnosno u okvir gola... Zvezdaš svaka čast na potop SKA...odlična kvota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 Izgleda da ce Zenit naterati mnoge da odu do kladionice da se poprave... Daj Boze da se varam,ali tesko ce ga sa igracem manje uvaliti... ja licno nisam bio na zenitu, ali verujem da mnogi jesu. realno je da zenit dobije, ali sve se postavlja koliko je tecaj za to. mene nije privuklo 1.29 na njih, ali zato jeste teniser Struff po 1.35, a opet on ce izgubiti od prakticno anonimusa. nisu cista posla, ali neka im. trebao sam voditi unapred racuna o tome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 Bane ide break, ali Authomn je kralj, nemoj zahebavati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 Bane ide break, ali Authomn je kralj, nemoj zahebavati... po cemu kralj, ne razumem? slabo se razmem u tenis pa moram da te pitam Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 Belgijanac je na domaćem terenu, ima 13-7 u indoors mečevima ove godine, a schruff mali njemački pederko...pogledaj samo sliku na koga se ti kladiš:: http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1129082 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 Belgijanac je na domaćem terenu, ima 13-7 u indoors mečevima ove godine, a schruff mali njemački pederko...pogledaj samo sliku na koga se ti kladiš:: http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1129082 druze, ali o cem ti to? jesi se kladio na Authoma? pa taj nema pobede nigde i nikad u poslednjih nn meceva i pobedjivao je smesne tenisere. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 pa druže ima 8-2 u posljednjih deset mečeva...sad je krenuo njegov uspon, upravo si ga ti svojom okladom bacio u orbitu...hehe Bane isto ne pratim tenis, tako da nemam pojma, malo trkenjam...hebi ga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 pa druže ima 8-2 u posljednjih deset mečeva...sad je krenuo njegov uspon, upravo si ga ti svojom okladom bacio u orbitu...hehe Bane isto ne pratim tenis, tako da nemam pojma, malo trkenjam...hebi ga Ako si ti igrao na Authoma ja cu jos da te castim picem, a kazem ti da je ovaj rezulatt danasnji nerealan , a kako je dosao to samo oni znaju. i lep svedok je pad koeficijenta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 1, 2013 I Darcis izvukao na misice 2-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites