Zizu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nista gore nego kad ne mozes spavati....dobro jutro uz MNF... Quote
PERKAN Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dobro jutro , pun pogodak u novom mesec! Danas ima Liga Sampiona, tenis,,,, jos samo da pogodimo Quote
nisterlo Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dobro jutro ekipa Mislim fantasticno suncano jutro :80yahoo: Jos da ga sinoc Parma nije dala u nadoknadi.... Quote
HaRe! Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dobro jutro ekipa Mislim fantasticno suncano jutro :80yahoo: Jos da ga sinoc Parma nije dala u nadoknadi.... I ti počeo sa dobro jutro, dobar dan. Quote
mostovoj Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dwiz, na portalu je pogresno objavljeno ime sponzora natjecanja, h2h je betspace, a hazarder je unibet. Vidim da si poceo popravljati bugove, a preskocio si problem uocen od postovanog kolege zastupnika Banege. Quote
nisterlo Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 I ti počeo sa dobro jutro, dobar dan. Postao sam druželjubiv Verovatno je to posledica ovog sunca koje me jutros OBRADOVALO Quote
nisterlo Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Kako sam se juce kao kreten zaleteo na Metalurg protiv Borca,sad vidim da oni citav tim odmaraju i da igraju neki š sastav danas u BL... :smile_redcard: Hendikep pao sa 9.5 na 6.5 :icon_mad: Pa iz principa jos malo H2 na bet365 :icon_neutral: Kad je bal nek je maskenbal... Quote
Zizu Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Sunce...sta je to?....kod nas ga nema 5 dana... Quote
selektor3 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 pozdrav, danas championi..... chelsea, borussia, zenit i schalke over Quote
baki30 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Novi mjesec nova nafaka, novi parovi, iste budale..... Ništa i ovaj mjesec kladionce su u plusu, dok smo mi sitana raja i dalje neumoljivi i spremni za daljnju borbu..... Quote
Recommended Posts