pimpbeckham 6 Posted October 1, 2013 :28nhl: ICE TO BE BACK!!! THE NHL IS BACK!!! :28nhl: Za sve nas ljubitelje hokeja na ledu (čitaj: američkih sportova), danas je poseban dan, u otvaranju nove sezone NHL na rasporedu su tri utakmice: 01:00, Montreal Canad.-Toronto ML 02:00, Chicago-Washington Capit. 04:00, Edmonton-Winnipeg Jets. Moram naglasiti da je uoči sezone, liga "redizajnirana", imamo 4 divizije: ISTOČNA KONFERENCIJA - ATLANTIC I METROPOLITAN ZAPADNA KONFERENCIJA - PACIFIK I CENTRAL http://www.nhl.com/i...id=nav-tms-main Nadam se da ćemo imati i puno dobitnih tipova/pickova, pa će praćenje najbolje hokejaške lige svijeta biti užitak više. SRETNO!!! Uzbuđenja neće nedostajati, zato jedva čekam noćas, da cijeli taj cirkus krene!!! Vamooooossssssssssss!!! :28nhl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 madeintrn jaVI MI SE NA SKAJPU Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2013 madeintrn jaVI MI SE NA SKAJPU daj nađi butru i prestani maltretirat čovjeka. reko ti je da nije zainteresiran za valjevskog pastuha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 (edited) daj nađi butru i prestani maltretirat čovjeka. reko ti je da nije zainteresiran za valjevskog pastuha nasao si na 2 promila da me drkas nocas javi mi se na pm ako ti povodom onog posta nesto nesto nije jasno,, Edited October 1, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2013 nasao si na 2 promila da me drkas nocas javi mi se na pm ako ti povodom onog posta nesto nesto nije jasno,, zajebavam te Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 1, 2013 Nagrađeni na natjecanjima Bet-Club Foruma u rujnu 2013. Unos broja računa Natjecanje - Expekt.com liga - rujan 2013. Nagrađeni: 1. HaRe! - 50 €2. nisterlo - 30 €3. Banega - 25 € 4. rockytomas - 20 € 5. Nadrealista - 10 € 83. natjecanje H2H - betspace.com - rujan 2013. (2. mjesto i 8 bodova koeficijenta aktivnosti osvojio je Hare!)(bergamo je osvojio 3. mjesto, ali nije osvojio nagradu zbog nedovoljnog broja bodova koeficijenta aktivnosti) Nagrađeni:1. pimpbeckham - 60 €2. igoric69 - 50 €3. micha - 40 €4. milance23 - 30 € Natjecanje - Hazarder - Unibet.com - rujan 2013. (dejan55 je osvojio 1. mjesto i 10 bodova koeficijenta aktivnosti) Nagrađeni: 1. milance23 - 30 €2. Nadrealista - 25 €3. Dinno - 20 € 4. PERKAN - 15 € Iskrene čestitike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 zajebavam te znam da me zezas, a ja stobom jedino mogu da popijem tekilu, i to Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2013 znam da me zezas, a ja stobom jedino mogu da popijem tekilu, i to legendarno. to pijem još od osnovnjaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2013 ova barca jad i bijesda Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2013 a i ovaj Mario Balavotele šteka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2013 legendarno. to pijem još od osnovnjaka ma tekila je pravo pice Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 1, 2013 ne reklamirajte alkohol , videce ovi iz EU ( Hrvatska je sad clan) pa moze da nadrljate.kazna na primer: mesec dana samo na vodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 1, 2013 Hvala Arsenalu, Čelziju i Šalkeu za moj današnji uspešan kladioničarski dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 1, 2013 Bravo kolega Ja sam danas zaobisao fudbal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 1, 2013 Hvala C4nton4a! Quote Share this post Link to post Share on other sites