Banega 12 Posted October 2, 2013 da je gledo u knjigu kolko je gledo u ponudu mogo je dosad dva fakulteta zavrsit ta ti je dobra Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 2, 2013 Dobar dan..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 2, 2013 Pozdrav.Gledam sad uslove za isplatu nagrada i vidim da u expekt kladionici traze da se 6x okrene dobitak na kvoti 2 i vise,da nije malo preterano ili ja ne razumem bas najbolje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 2, 2013 Pozdrav.Gledam sad uslove za isplatu nagrada i vidim da u expekt kladionici traze da se 6x okrene dobitak na kvoti 2 i vise,da nije malo preterano ili ja ne razumem bas najbolje? Ovo je jos i blago!!!.Imas nekih kladionica koje trazi i 10 x da obrnes!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 2, 2013 Ovo je jos i blago!!!.Imas nekih kladionica koje trazi i 10 x da obrnes!!! I cekaj ako pogodim npr. devet puta i deseti promasim nikom nista,mogu da se oprostim od dobitka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 2, 2013 (edited) I cekaj ako pogodim npr. devet puta i deseti promasim nikom nista,mogu da se oprostim od dobitka? Pa ne moras ulagati sve sto imas u tom trenutku. Nije to 10 oklada nego vrijednost 10 puta veca od dobivenog bonusa. Edited October 2, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 2, 2013 Pa ne moras ulagati sve sto imas u tom trenutku. Nije to 10 oklada nego vrijednost 10 puta veca od dobivenog bonusa. Ahaa,znaci ako sam dobro razumeo ja sad na unibetu treba da sa 30 evra bonusa napravim 90 sa 1.6 kvotom a mogu da ulazem koliko hocu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 2, 2013 Ahaa,znaci ako sam dobro razumeo ja sad na unibetu treba da sa 30 evra bonusa napravim 90 sa 1.6 kvotom a mogu da ulazem koliko hocu? ako je pravilo da se vrti 5 puta onda ti ukupna vrijednost uplacenih listica mora bit 5 puta veca od bonusa... znaci ako si dobio 30 eura bonusa X 5 = 150 eura da ti bude kad saberes ulog na sve listice.. a ulog je kolko zelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 2, 2013 Ahaa,znaci ako sam dobro razumeo ja sad na unibetu treba da sa 30 evra bonusa napravim 90 sa 1.6 kvotom a mogu da ulazem koliko hocu? ako je bonus 30 €. uslov je npr 3x (na koju već kvotu). znači da trebaš izvrtit 90 € prije nego digneš taj bonus. moš odmah udarit 30 jura na kvotu 4 i dobit 120 jura. 30 si već odigro, keša imaš i trebaš još izvrtit još 60 da bi mogao povuć novac na račun..kužiš? ak ne kužiš, onda je do mene jer ti ovo objašnjavam nakon skoro tri dana bez spavanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 2, 2013 Sto, hoces da kazes da si ti kao studirao? Prostudirao sam oblast koja se bavi kako pokrasti pare. Toliko sam se zainatio da u potpunosti savladam tu materiju da sam jučer primljen na redovan studij za još dvije godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 2, 2013 I kao uvek očekujemo tvoje noćne predloge ! Bit će ih sigurno poceo NHl Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 2, 2013 Prostudirao sam oblast koja se bavi kako pokrasti pare. Toliko sam se zainatio da u potpunosti savladam tu materiju da sam jučer primljen na redovan studij za još dvije godine. bakalar demagogije i paroljupstva Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 2, 2013 ako je bonus 30 €. uslov je npr 3x (na koju već kvotu). znači da trebaš izvrtit 90 € prije nego digneš taj bonus. moš odmah udarit 30 jura na kvotu 4 i dobit 120 jura. 30 si već odigro, keša imaš i trebaš još izvrtit još 60 da bi mogao povuć novac na račun..kužiš? ak ne kužiš, onda je do mene jer ti ovo objašnjavam nakon skoro tri dana bez spavanja Sad tek shvatam,hvala na objasnjenju.Samo mi kazi za npr. 4 kvotu jel moram da igram 1 par ili mogu da sastavim tiket sa nekoliko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 2, 2013 Sad tek shvatam,hvala na objasnjenju.Samo mi kazi za npr. 4 kvotu jel moram da igram 1 par ili mogu da sastavim tiket sa nekoliko? možeš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 2, 2013 neke klade priznaju i live kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites