perolozac 0 Posted October 2, 2013 20:00 KRKA vs UNION OLIMPIJA OKLADA: preko 140.5 @1.85 ULOG: 8/10 Kladionica: bwin Dva velika slovenska rivala, sastaju se u superkupu slovenije, na neutralnom terenu. Pobjednika je inače u zadnje vrjeme teško predviditi kada igraju ova dva tima, istina Krka je ugl. pobjedjivala lani. . ja sada dajem odredjene prednosti Krki uz nešto otvoreniji duel jer ipak ovo takmičenje ne nosi ogromnu težinu i vjerujem da će treneri ući u meč sa dosta opuštenijim postavkama na terenu. Krka je dovele-vratila Džikića na mjesto šefa stručnog štaba, koji je izvlačio maksimum iz Krke u predhodnom pohodu i napravio odlične rezultate, čovjek ima odličan pomake iza sebe kada je Krka u pitanju i ja vjerujem u njega. U. O. nakon dugo godina nije na staru ispucala silne novce na kvalitetna pojačanja i nije se pojačala kao je ona to znala i umjela prijašnjih sezona. Vidim da su doveli opet par crnaca- Cedric Jacskon organizator igre iz Australije koji izjavljuje da se tek treba prilagoditi evro košarci i očekujem da igra nešto brže an statu...doveli su i par solidnih igrača, ali ne top igrača koji rade ogromen razlike. činjenica ja da odmah posle ove tekem olimpija pakuju kofere i idu za makedoniju jer već prekosutra igraju daleko bitniji meč na otvaranju ABA lige i trner U. O. ističe kako im je to daleko bitnija utakmica i da im ova dolazi u nezgodnom trenutku po pitanju rasporeda i vjerujem da se neće previše trošiti u odbrani...a napad sam vuče igrače. Inače prošle sezone Krka je uzela i ligu i superkup. Narvno u superkupu je bio debeli over, jer se ovo takmičenja u slo ne vrednuje odviše i igra se opuštenije. Dok je u ligi prosjek bio polovičan..u finalnoj seriji 2 overa , dva undera te je ova margina pod tim uticajem, vjeujem da je promašena za koji poen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted October 2, 2013 Nymburk - Banvit over 150.5 koševa Radi se o kvalifikacijama za Euroligu. Sastaju se dvije jako dobre momčadi, a motiv obiju je da uđu u elitno drušvo Eurolige. Nymburk je u svom prvenstvu prošle sezone bio dominantan i dobivao bi protivnike većinom preko 25 rezlike. Šuterski su raspoloženi i ako ih krene šut iz vana teško da će ih moći Banvit zaustaviti. Kad je riječ o Banvitu važno je istaknuti da dolazi iz puno jače države, što se tiče samog prvenstva. Ovo je za njih također velika prilika i neće je htjeti propustiti. Po meni su oni lagani favoriti no kažem sve će zavisiti od vanjskog šuta Nymburka. Zato sam se i odlučio na zbroj koševa jer granica nije toliko previsoka i mislim da ove dvije ekipe to mogu prijeći. Što se tiče granice ona varira od 148 do 152 na kladionicama. Ja sam konkretno uzeo bwin i tamo je granica 150. Sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites