PERKAN 18 Posted October 2, 2013 (edited) 08.00, Lucie Safarova - Andrea Petkovic , tip 2,@2.05,Unibet, Ponovo sam uz Andreu Petkovic.Zaista na ovom turniru u Pekingu pruza izvanredne partije.Prvo je u velikom mecu savladala drugog nosioca ,Azarenku sa 2-1 da bi juce nastavila niz i pobedila posle preokreta Ruskinju Svetlanu Kuznetsovu koja je trenutno na 25 poziciji WTA lista au boljim vremenima je bila i broj 2.Sve sto sam u najavi meca sa Kuznetsovom napisao za Petkovicevu vazi i za danasnji duel.Bila je van terena duz vreme i tek sada se vraca u formu u kojoj je bila pre otprilike godinu dana.Gledao sam ceo mec drugog kola i posle neizvenog prvog seta ( 4-6) u drugom i narociom trecm je dominirala.( trci je bio 6-1 za nju) .Po meni joj je Safarova znatno laksi protivnik od prehodne dve igracice, koje je savladala u velikom stilu.Lucia Safarova je na 34 poziciji WTA liste i mora s priznati posle US Opena igra izvanredno.Na njemu je ispala u drugom kolu da bi na turniru u Kanadi dosla do finala gde jei savladala Marinu Erakovic ( 2-0).Dobre partije je nastavila i u Tokiju gde je poklekla u 1/4 od Wozniacki C.( 1-2). U Pekingu je dosta lako savladala i Stosur i Kanepi sa po 2-0.U medjusobnim okrsajima Petkovic vodi sa 3-0 bez izgubljenog seta.Naravno zadnji mec su odigrale u 2011 godini.Nadam se da se Petkoviceva nije previse istrosila ( obe rivalke je savladala tek posle treceg seta) i da ce moci da odigra punom snagom protiv Safarove. Ako tako bude smatram da je ona u tom slucaju favorit u ovom mecu. Edited October 2, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 3, 2013 (edited) Tennis ATP Challenger Mons 12:00Paul Henri Mathieu - Jaroslav Pospisil - 2:0 tacan rezultat (1.66) 6-4,2-6,6-4bet365Ovo je mec drugog kola na turniru u belgijskom gradu Monsu.Sastajus e francuc Mathieu (ATP 105) i ceh Pospisil (ATP 223).Sto se tice Mathieua on je igrac o kojem ne treba trositi rijeci i igrac koji je tokom karijere imao blistavih momenata kada se nalazio na 12-tommjestu ATP liste.Igrac je koji ima dosta dobar servis i veoma dobar dvorucni bekend koji mu je jaca strana.On je u prvom kolu savladao ukrajinca Marchenka6-3,3-6,7-6.Sa druge strane ceski teniser Pospisil veliko je iznenadjenje sto je uposte pristao da igra na tunriru koji nije sljaka.Medjutim tu se iznenadjenjane zavrsavaju kad je u pitanju on pa je tako juce u prvom kolu napravio senzaciju izbacivsi u prvom kolu holandjanina Huta Galungu u dva seta 6-4,6-1.On je igrac kao sto sam rekao predodredjen za sljaku i veoma mali broj meceva je igrao na ostalim podlogama.Medjusobno se nisu sastajali a u danasnjem mecu ocekujem glatku pobjedu Mathieua koji je uvjek jedan od favorita za osvajanje ovakvih celendzer turnira. Edited October 3, 2013 by bergamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 3, 2013 13:00 Ferer -Matosevic, tip over 9.5 Iset@1.88 Unibet Zanimljiv tip, milsim da Matosevic sa solidnom servom moze drzati egal sa Fererom koji i nije tako ubedljiv kao nekad tj u dosta slabijoj formi a plus se radi o betonu, tako da ovaj tip ima itekako smisla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted October 3, 2013 17.30 Souza - Alund 2:0 2.62 8/10 bet 365 Dvoboj med 143. iz atp lestvice ( souzo ) in 121. ( alundom ). oba sta v prvem kolu zlahka odpravila z nasprotnikoma. alund je odpravil kirche-om, souza pa schwanka, ki je včasih že bil top 50 igralec. oba sta tipična peskaša, in oba imata zelo podobno razmerje zmag in porazov v letošnji sezoni. za tale pick sem se odločil predvsem zaradi medsebojnih dvobojev, kjer souza vodi 4-1, zadnjega pa sta ravno na tem challengerju v sao paolu odigrala januarja letos in tam je slavil souza z 2-0. na atp-ju tukaj v sao paolu pa se je letos souza že kar precej upiral tudi slovitemu nadalu, katermu je uspelo dobiti le po en brejk v vsakem izu 2013 Sao Paulo challenger Souza 2 6 6 QF Alund 0 4 4 2012 Cali challenger Souza 2 6 6 SF Alund 0 1 4 2011 Sao Jose Do Rio Preto chall. Alund 2 7 4 6 R16 Souza 1 5 6 4 2008 Guayaquil challenger Souza 2 7 7 R16 Alund 0 5 5 2007 Futures 07 Souza 2 6 6 R16 Alund 0 3 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 3, 2013 (edited) Liga: ATP Challenger Mons Vrijeme: 20:30 Mec: Radek Stepanek - Maxime Authome 6-3 Tip: prvi set vise od 9.5 gemova Koefecijent: 1.95 Kladionica: sbobet Ovo je mec drugog kola na celendzer turniru u Monsu.Sastaju se ceski veteran Stepanek (ATP 43) i belgijanac Authom (ATP 203). Sto se tice Stepaneka on je igrac koji je dugo u svetskom vrhu tenisa iako meni licno bas to i nije jasno gledajuci njega i njegovu igru.Nema neki jaki servis koji bi bio za pohvali a kad su mu dobre osobine u pitanju to je igra na kojoj se dobro ispraksao kada je ranije bio vise posvecen dubl mecevima a i to sto za njega nema izgubljenog poena iako je vec zasao u pozne teniske godine.On je u prvom kolu izbacio italijana Giustina 6-3,6-2. Sa druge strane je domaci teniser Maxime Authom igrac koji je na svim podlogama sposoban da odigra dobar mec a pogotovo kad je u pitanju domaca publika i teren.Igrao je na dobrom nivou prije dvije sezone ali ga je onda povreda koljena omela da da jos veci doprinos.Ove godine je imao dosta oscilacija ali ipak uzeo je neki kontinuitet pobjeda i evo ga u drugom kolu ovdje. Medjusobno se nisu sastajali a danas ocekujem da Authom koji je totalni autsajder u ovom mecu pocne jako i da makar drzi svoj servis na pocetku mada i Stepanek je dosta umoran jer je prosle nedelje osvjio jedan celendzer vec. Edited October 3, 2013 by bergamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted October 3, 2013 Gonzalez M. (Arg) - Dutra Da Silva R. (Bra) CHALLENGER - SINGL: Sao Paulo 4 (Brazil), zemlja Iako se radi o turniru koji ne privalči toliko pažnjom odlučio sam se za ovaj meč. Sastaju se domaći igrač Dutra i Argentinac Gonzalez. Gonzalez je favorit u ovome meču no ja sam se odlučio da ovaj put prednost dam domaćem tenisaču Dutri. Razloga je više a jedan od njih je da Dutra igra pred svojom publikom i da su oni s Argentincima vječni rivali, i zato očekujem meč pun naboja. Da se radi o meču na nekom drugom Challengeru prednost bi išla na stranu Argentinca no ovako prednost dajem domaćem tenisaču, jer mislim da će ga doći bodriti onoliko navijača koliko mogne stati na stadion, iako se radi o malom kapacitetu, ali za daljnje pothvate to bi mu mogla biti motivacija. Quote Share this post Link to post Share on other sites