Tuto 157 Posted October 3, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješno i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 3, 2013 Anex br. 1 - Pravila natjecanja Hazarder - Unibet Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu, jer isto takvo važi za natjecanje Expekt.com liga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 3, 2013 Anex br. 1 - Pravila natjecanja H2H - Betspace Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu jer isto važi na ostalim natjecanjima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 3, 2013 Dobar dan svima ,tenis sinoc ponovo 100%. Anex br. 1 - Pravila natjecanja Hazarder - Unibet Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu, jer isto takvo važi za natjecanje Expekt.com liga. Sad mislim da je svim takmicarima olaksano natjecanje, pogotovo u danima kada je mrsava ponuda Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 3, 2013 Dobar dan , ajmo u nove pobjede :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 3, 2013 bolje ostavit za sjutra pa se sjutra vadit :) Vazda bilo. Ja sam u utorak pukao sve što sam odigrao, kontam bi li šta igrao po noći, ma rekoh neću, sačekam jučerašnji dan i ispravim se koliko-toliko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 3, 2013 Vazda bilo. Ja sam u utorak pukao sve što sam odigrao, kontam bi li šta igrao po noći, ma rekoh neću, sačekam jučerašnji dan i ispravim se koliko-toliko. Heheh bolje da prenosci , bistrija je glava izjutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 3, 2013 bolje ostavit za sjutra pa se sjutra vadit :) od vadjenja nema leba, mada priznajem da mi to nije nepoznato ne kune majka sina sto se kladi , vec sto je posao da se vadi :D Nismo se razumeli! Ja se nikad ne vadim, samo sam rekao , ako bude imalo nešto da se odigra da odigram , I to ne , ako sam izgubio 1 dinar da ulozim 3 da bi bio u plusu. A ništa nije imalo i ništa nije odigrano. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Galjes 5 Posted October 3, 2013 pozdrav ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites