Tuto Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Anex br. 1 - Pravila natjecanja Hazarder - Unibet Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu, jer isto takvo važi za natjecanje Expekt.com liga. Quote
Tuto Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Anex br. 1 - Pravila natjecanja H2H - Betspace Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu jer isto važi na ostalim natjecanjima. Quote
Banega Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dobar dan svima ,tenis sinoc ponovo 100%. Anex br. 1 - Pravila natjecanja Hazarder - Unibet Nadam se da nema nejasnoća u ovom pravilu, jer isto takvo važi za natjecanje Expekt.com liga. Sad mislim da je svim takmicarima olaksano natjecanje, pogotovo u danima kada je mrsava ponuda Quote
HaRe! Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 bolje ostavit za sjutra pa se sjutra vadit :) Vazda bilo. Ja sam u utorak pukao sve što sam odigrao, kontam bi li šta igrao po noći, ma rekoh neću, sačekam jučerašnji dan i ispravim se koliko-toliko. Quote
bergamo Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Vazda bilo. Ja sam u utorak pukao sve što sam odigrao, kontam bi li šta igrao po noći, ma rekoh neću, sačekam jučerašnji dan i ispravim se koliko-toliko. Heheh bolje da prenosci , bistrija je glava izjutra Quote
micha Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 bolje ostavit za sjutra pa se sjutra vadit :) od vadjenja nema leba, mada priznajem da mi to nije nepoznato ne kune majka sina sto se kladi , vec sto je posao da se vadi :D Nismo se razumeli! Ja se nikad ne vadim, samo sam rekao , ako bude imalo nešto da se odigra da odigram , I to ne , ako sam izgubio 1 dinar da ulozim 3 da bi bio u plusu. A ništa nije imalo i ništa nije odigrano. Quote
Recommended Posts