c4nton4 20 Posted October 3, 2013 KiKi bombone, odlčne su, jos kao klinac sam drao Ja sam derao Kiki u sobi gdje vješamo jakne prije par godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 3, 2013 E moja Kiki, ko te sad dere Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 3, 2013 E moja Kiki, ko te sad dere E moja Kiki , To sad radi Miki.. Cisto radi rimovanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 3, 2013 Ivanković i retardirani Dinamo. Bravo profesore.Phekhasno, phedivno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... sretno E moja Kiki , To sad radi Miki.. Cisto radi rimovanja. nek on kopa gdje sam ja već kopao Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... Samo naprijed! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... nek ti je sretno pamet u glavu a guzu uza zid Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 4, 2013 Ja sam derao Kiki u sobi gdje vješamo jakne prije par godina Kikiriki si mozda drao , a mozda te je i riki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 4, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites