c4nton4 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 KiKi bombone, odlčne su, jos kao klinac sam drao Ja sam derao Kiki u sobi gdje vješamo jakne prije par godina Quote
PERKAN Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 E moja Kiki, ko te sad dere E moja Kiki , To sad radi Miki.. Cisto radi rimovanja. Quote
roberth Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... Quote
c4nton4 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ivanković i retardirani Dinamo. Bravo profesore.Phekhasno, phedivno Quote
c4nton4 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... sretno E moja Kiki , To sad radi Miki.. Cisto radi rimovanja. nek on kopa gdje sam ja već kopao Quote
HaRe! Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... Samo naprijed! Quote
Nadrealista Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dragi moji..... Imam jednu dobru vest....Napuštam Sloveniju - odlazim u Austriju..... do daljneg napuštam natjecanje...... ja sam u glavi imao posao, posao i posao i ne klade.....Vratit ću se samo ne znam kada jer nemam pojma kako je u Grazu.... Javit ću.... nek ti je sretno pamet u glavu a guzu uza zid Quote
Banega Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ja sam derao Kiki u sobi gdje vješamo jakne prije par godina Kikiriki si mozda drao , a mozda te je i riki Quote
Recommended Posts