Tuto 157 Posted October 4, 2013 Pozdrav društvu! Uspješno i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 4, 2013 pozdrav svima sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2013 Dobar dan , pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 4, 2013 pozdrav drugovi i drugarice,sretno svima sa parovima danas a meni je treci dan bez kladjenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 4, 2013 pozdrav drugovi i drugarice,sretno svima sa parovima danas a meni je treci dan bez kladjenja nema te na mapi jes ziv pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 4, 2013 Izdrzi jos malo Pozdrav svima,danas valja nesto lepo smisliti....Billsi su nocas imali mec u svojim rukama,ali povreda startnog QB Manuela je uticala da se bukvalno ' raspadnju ',ulaskom rookie Tuela,koji je bio uzasan,i samo zbog njega Billsi nisu pobedili sinoc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted October 4, 2013 pozdrav drugovi i drugarice,sretno svima sa parovima danas a meni je treci dan bez kladjenja Meni treci dan bez cigara... :pucam: :pucam: :pucam: :pucam: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 4, 2013 Meni treci dan bez cigara... :pucam: :pucam: :pucam: :pucam: meni ce prekosutra bit dva dana kako nista nisam jeo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted October 4, 2013 (edited) meni ce prekosutra bit dva dana kako nista nisam jeo Lakse bi podneo da ne jedem veruj mi... Edited October 4, 2013 by nisterlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 4, 2013 dobar dan , srecan rodjendan nasem Partizanu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 4, 2013 meni ce prekosutra bit dva dana kako nista nisam jeo Imas problema sa viskom kilograma Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 Izdrzi jos malo Pozdrav svima,danas valja nesto lepo smisliti....Billsi su nocas imali mec u svojim rukama,ali povreda startnog QB Manuela je uticala da se bukvalno ' raspadnju ',ulaskom rookie Tuela,koji je bio uzasan,i samo zbog njega Billsi nisu pobedili sinoc... Ja sam ih htio uzet po kvoti 2.7, al sam radio na nekom projektu pa sam zaboravio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 meni ce prekosutra bit dva dana kako nista nisam jeo nađi posao vucibatino pozdrav drugovi i drugarice,sretno svima sa parovima danas a meni je treci dan bez kladjenja lol. ovisnik Quote Share this post Link to post Share on other sites