pimpbeckham 6 Posted October 4, 2013 Prošli mjesec je bio odličan, ali ovaj s juventusom i zenitom, baš i nije krenuo najbolje...ali Amerika donekle liječi rane... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=r9SHJmBBVkU Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dEHfCGZnKyM Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 (edited) Vodili 10-0,imali kontrolu meca,onda primili glup TD od ST,i na kraju povreda Manuela...steta..mada sve je to manje bitno,dok ja vidim 4-0 pored imena Kansas City Chiefs možda bude i 5-0 ako smith odigra na razini i ako ga se bude čuvalo kako spada. ned titansi. da se locker nije ozlijedio igrao bi 100 % na kc, ovaj fitzpatrick me malo jbe. Edited October 4, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 (edited) Projekat je bio - crna, plava ili smeđa?! da. izabrao sam smeđu. paše mi uz veš kad čekam ishod zadnjeg para na tiketu Edited October 4, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 (edited) mogao si postaviti vecu i ruzniju sliku, ova ti je mala i lepa. to je benitezova službena iz napolija Edited October 4, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 Prošli mjesec je bio odličan, ali ovaj s juventusom i zenitom, baš i nije krenuo najbolje...ali Amerika donekle liječi rane... ja mjesec računam od plaće do plaće, tako da moj završava u ponedjeljak Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 večeras hokeja ko dlaka na pakšuu, moglo bi se nešto i odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2013 Ajd izbaci nesto od hokeja .odoh za pola sata na spavanje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 Ajd izbaci nesto od hokeja .odoh za pola sata na spavanje.. ok. al to je sve tek krenulo pa ne ulaži previše. za pet minuta ubacim prijedlog Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 koju kladu trebaš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2013 bilo koja on line.. samo ti daj predloge.biram ja gde su najbolje @. ( bet365, expekt, pinnacle,unibet....) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 bwin OHL windsor spitfires @ london knights knights @ 1.6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 AHL OKC - Charlotte Checkers 1 period over 1.5 @1.88 unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2013 bwin OHL windsor spitfires @ london knights knights @ 1.6 Imam Unibet @1,55 Bwin sam nedavno ugasio .Ogranicili mi uplatu na 1 euro ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites