c4nton4 20 Posted October 4, 2013 Imam Unibet @1,55 Bwin sam nedavno ugasio .Ogranicili mi uplatu na 1 euro ??? da, ja nisam stavio novac kod njih od 2008. šupci Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 i ranije, možda čak od 2006.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2013 Hvala ti ,odigracu dva singla po 10e i dubl 5 e. pozz PS stariji na spavanje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 samo sam se igro s bonusom od nagrada Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 Hvala ti ,odigracu dva singla po 10e i dubl 5 e. pozz PS stariji na spavanje.. laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 jednom se nisam kladio pk na expektu i kad sam se ulogirao vidio da imam malo manje od sto eura kod njih..zaboravio sam što sam igrao il sam bio jebno pijan kad sam slagao tiket. zna mi se desit kad ne spavam, ne jedem, a pijem pk da tijekom večeri demon preuzme pa ga jebeš. isto neki dan zabrijao da sam igrao portugalski kup over golova i popljugo..tako ja uplatio šušku na kladu i vidim para na računu puna šaka..koji kurac, da nisam uplatio više..kad ono igro gol više na neki drugi penis i sve chill. treba provjerit tu i tam da nema zaostalog keša između zemlje i mjeseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 4, 2013 jednom se nisam kladio pk na expektu i kad sam se ulogirao vidio da imam malo manje od sto eura kod njih..zaboravio sam što sam igrao il sam bio jebno pijan kad sam slagao tiket. zna mi se desit kad ne spavam, ne jedem, a pijem pk da tijekom večeri demon preuzme pa ga jebeš. isto neki dan zabrijao da sam igrao portugalski kup over golova i popljugo..tako ja uplatio šušku na kladu i vidim para na računu puna šaka..koji kurac, da nisam uplatio više..kad ono igro gol više na neki drugi penis i sve chill. treba provjerit tu i tam da nema zaostalog keša između zemlje i mjeseca sta si pio veceras ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 a još bolje kad sam 2004-2005 skoro strgo tiket sa solidnim dobitkom jer sam mislio da sam igro real sociedad koji je proguto penis umjesto villareala koji je uredno prošao..tad sam još bio mlad i za nijansu gluplji neg sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 4, 2013 sta si pio veceras ??? tekilu s tigrovom krvlju od strica charlie sheena Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted October 4, 2013 Loš dannn uzassssssssss Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 4, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 5, 2013 jednom se nisam kladio pk na expektu i kad sam se ulogirao vidio da imam malo manje od sto eura kod njih..zaboravio sam što sam igrao il sam bio jebno pijan kad sam slagao tiket. zna mi se desit kad ne spavam, ne jedem, a pijem pk da tijekom večeri demon preuzme pa ga jebeš. isto neki dan zabrijao da sam igrao portugalski kup over golova i popljugo..tako ja uplatio šušku na kladu i vidim para na računu puna šaka..koji kurac, da nisam uplatio više..kad ono igro gol više na neki drugi penis i sve chill. treba provjerit tu i tam da nema zaostalog keša između zemlje i mjeseca ja sam tako nasao na expektu ali samo 10 eura, a znam da mi je racun bio prazan. na Unibetu isto bio prazan kad samo vidis pojavilo se 120 eura i taman kad sam otisao na sport da ga dunem all ono nestade. poceh da se pitam da li je to bila fatamorgana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 5, 2013 bwin OHL windsor spitfires @ london knights knights @ 1.6 AHL OKC - Charlotte Checkers 1 period over 1.5 @1.88 unibet Svaka cast ! Lep pocetak vikenda Quote Share this post Link to post Share on other sites