Nadrealista 13 Posted October 6, 2013 Novak izgubio prvo mesto,ali je oduvao Nadala danas.... iz inata ga pobijedio, da dokaze svima da je bolji od Nadala iako je ovaj nekako dobio to prvo mjesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 6, 2013 Denver je stvarno jak....bas dominiraju...niko zasad nema resenje za njih....Jeste Dalas dobar kuci,ali Maning ubija....cista dvojka ne bi smela da dodje u pitanje,cak i neki manji HD....Moji Chiefsi igraju stvarno super,odbrana ubija,top 3 lige je sigurno(najmanje smo primili poena dosad),i mislim da mozemo da dobijemo....Mada Den mi je izvesniji... Chiefsi za sada vode 10-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 6, 2013 (edited) nista sladje nego kada vam tip prodje u prvoj minuti, Milan vodi 1:0 , Muntari Edited October 6, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 6, 2013 Chiefsi za sada vode 10-0 KC prosao ali zato Denver zapinje ,gubi 0-14 !!!! ( 7-14) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 6, 2013 Tačno mi je ovaj BetSpace ukleta kladionica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 6, 2013 KC prosao ali zato Denver zapinje ,gubi 0-14 !!!! ( 7-14) Ne gubi vise... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 6, 2013 odigrao za ujutru od hokeja Winipeg Jetse 1X + tenis Tipsarevic i Kolsrajber 2:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites