MysticAladin 1 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 7, 2013 pozdrav svima sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 7, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 7, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted October 7, 2013 cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine Znaju ovi sto su na vlasti da bi vi to odma sve potrosili na kladjenje pa ce vam sacuvati lovu da mozete sledece leto fince gadjati :icon_lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... Koliko je po obrascu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2013 Ja sam juce poceo NHl sezonu sa dva promasaja i velikim gubitkom, naime uspeo sam promasiti Flajerse Dnb i Jetse 1X, da ne veruje covek! a mora se pustiti sezona da krene pa onda uplatit kintu u suprotnom cu da igram za simbolican ulog i brdo parova. Quote Share this post Link to post Share on other sites