Jump to content

Recommended Posts

Posted

Yaroslav-Novokuznetsk 60min 0:0 i onda cim pocne produzetak 1:0... :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :smile_redcard: :smile_redcard: :smile_redcard: :smile_redcard:

Znaci kad u hokeju bude 0:0 za 3 perioda po 20 minuta, to ti je muka da te uhvati od glupe utakmice, desavalo mi se par puta, ali sam imao fikseve neke u promasaju, al ne bitno, kakva je to ekipa kada ga ne moze uvaljati za sat igre na ledu gde teoretski u minuti moze biti postignuto par golova, a u praksi je islo po 3 komada..

Posted

Ja danas cepao drva ceo dan, a i sutra cu.. :50yes:

Ja cu veceras probat opet ovaj jebeni moj omiljeni NHL, idem na Devilse dnb @2.11 , ako izgubim pare idem totalni out na startu sezone prakticno. :14clover::crossfingers:

Edmonton Oilers - New Jersey Devils tip 2 dnb @2.11  mozzart  :14clover: :crossfingers: 
Posted

Ja danas cepao drva ceo dan, a i sutra cu.. :50yes:

Ja cu veceras probat opet ovaj jebeni moj omiljeni NHL, idem na Devilse dnb @2.11 , ako izgubim pare idem totalni out na startu sezone prakticno. :14clover::crossfingers:

Edmonton Oilers - New Jersey Devils tip 2 dnb @2.11  mozzart  :14clover: :crossfingers: 

Bane ispratio sam te za sitno .da probamo  da ti  razbijemo  maler  :48thumbsup:

:icon_eek:

Posted

cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine  :icon_eek:

Po zvaničnim informacijama, pare će biti kad se prebroje obrasci, odnosno kad se objave prvi rezultati, a to je maksimalno 90 dana od izbora. Znači, polovinom januara...e sad, kako će bit, ne znam..  :crossfingers:

Koliko je po obrascu?

Zvanično imam 322 obrasca i završio sam sve, 2.50 KM po obrascu, znači 805 KM...  :76tatice_06:

Posted

Pozz ljudi...

.

.

.

evo cjelodnevna šihta od 8-20...

.

.

.

sad malo pečenke i janjetine i pive na nekom kirvaju...pa na spavanac...alealelalelaaaallleeallall :57bye:

medicinsko osoblje?

Znaci kad u hokeju bude 0:0 za 3 perioda po 20 minuta, to ti je muka da te uhvati od glupe utakmice, desavalo mi se par puta, ali sam imao fikseve neke u promasaju, al ne bitno, kakva je to ekipa kada ga ne moze uvaljati za sat igre na ledu gde teoretski u minuti moze biti postignuto par golova, a u praksi je islo po 3 komada..

joj, sjecas pred nekih par godina kad su devilsi igrali svako malo 0:0 regular?

Posted

medicinsko osoblje?

joj, sjecas pred nekih par godina kad su devilsi igrali svako malo 0:0 regular?

bilo je nesto i to cini mi se preprosle sezone  :50yes: , ali to je sad daleko iza njih :icon_biggrin:

Posted

bilo je nesto i to cini mi se preprosle sezone  :50yes: , ali to je sad daleko iza njih :icon_biggrin:

Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 03:30
Naziv para: Edmonton(TiK)-N.J.Devils (1. trećina ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 2.100