nisterlo 2 Posted October 7, 2013 Yaroslav-Novokuznetsk 60min 0:0 i onda cim pocne produzetak 1:0... :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :smile_redcard: :smile_redcard: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted October 7, 2013 I za kraj SKA u 31'min je 3:2 i tako ostaje do kraja..Trebam li reci da sam imao over? Odmor od kladionice na neko vreme.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2013 Yaroslav-Novokuznetsk 60min 0:0 i onda cim pocne produzetak 1:0... :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :smile_redcard: :smile_redcard: Znaci kad u hokeju bude 0:0 za 3 perioda po 20 minuta, to ti je muka da te uhvati od glupe utakmice, desavalo mi se par puta, ali sam imao fikseve neke u promasaju, al ne bitno, kakva je to ekipa kada ga ne moze uvaljati za sat igre na ledu gde teoretski u minuti moze biti postignuto par golova, a u praksi je islo po 3 komada.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 7, 2013 Pozz ljudi... . . . evo cjelodnevna šihta od 8-20... . . . sad malo pečenke i janjetine i pive na nekom kirvaju...pa na spavanac...alealelalelaaaallleeallall Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2013 Ja danas cepao drva ceo dan, a i sutra cu.. Ja cu veceras probat opet ovaj jebeni moj omiljeni NHL, idem na Devilse dnb @2.11 , ako izgubim pare idem totalni out na startu sezone prakticno. Edmonton Oilers - New Jersey Devils tip 2 dnb @2.11 mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 7, 2013 Ja danas cepao drva ceo dan, a i sutra cu.. Ja cu veceras probat opet ovaj jebeni moj omiljeni NHL, idem na Devilse dnb @2.11 , ako izgubim pare idem totalni out na startu sezone prakticno. Edmonton Oilers - New Jersey Devils tip 2 dnb @2.11 mozzart Bane ispratio sam te za sitno .da probamo da ti razbijemo maler Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted October 7, 2013 cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine Po zvaničnim informacijama, pare će biti kad se prebroje obrasci, odnosno kad se objave prvi rezultati, a to je maksimalno 90 dana od izbora. Znači, polovinom januara...e sad, kako će bit, ne znam.. Koliko je po obrascu? Zvanično imam 322 obrasca i završio sam sve, 2.50 KM po obrascu, znači 805 KM... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2013 Bane ispratio sam te za sitno .da probamo da ti razbijemo maler hvala, valjda ce proci majku mu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 7, 2013 Pozz ljudi... . . . evo cjelodnevna šihta od 8-20... . . . sad malo pečenke i janjetine i pive na nekom kirvaju...pa na spavanac...alealelalelaaaallleeallall medicinsko osoblje? Znaci kad u hokeju bude 0:0 za 3 perioda po 20 minuta, to ti je muka da te uhvati od glupe utakmice, desavalo mi se par puta, ali sam imao fikseve neke u promasaju, al ne bitno, kakva je to ekipa kada ga ne moze uvaljati za sat igre na ledu gde teoretski u minuti moze biti postignuto par golova, a u praksi je islo po 3 komada.. joj, sjecas pred nekih par godina kad su devilsi igrali svako malo 0:0 regular? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2013 medicinsko osoblje? joj, sjecas pred nekih par godina kad su devilsi igrali svako malo 0:0 regular? bilo je nesto i to cini mi se preprosle sezone , ali to je sad daleko iza njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 8, 2013 bilo je nesto i to cini mi se preprosle sezone , ali to je sad daleko iza njih Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 03:30 Naziv para: Edmonton(TiK)-N.J.Devils (1. trećina ili kraj) Tip para: 2 Tečaj: 2.100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 8, 2013 Devilsi uzimaju ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites