MysticAladin Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... Quote
Nadrealista Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine Quote
nisterlo Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 cuo sam da ce pare biti tek u maju naredne godine Znaju ovi sto su na vlasti da bi vi to odma sve potrosili na kladjenje pa ce vam sacuvati lovu da mozete sledece leto fince gadjati :icon_lol: Quote
HaRe! Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 'jutrooo... Još danas da izdržim i gotov popis za mene... Bice lijepe love, preko 300 obrazaca za 7 dana... Koliko je po obrascu? Quote
Banega Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ja sam juce poceo NHl sezonu sa dva promasaja i velikim gubitkom, naime uspeo sam promasiti Flajerse Dnb i Jetse 1X, da ne veruje covek! a mora se pustiti sezona da krene pa onda uplatit kintu u suprotnom cu da igram za simbolican ulog i brdo parova. Quote
Recommended Posts