snježana 0 Posted October 8, 2013 -1,5/Kolding-Skjern-2@1,85 20:15 supersportDugo sam se pitala je li igrati ili ne , ali tečaj je dobar tako da mislim da vrijedi pokušati . Dvoboj dva najbolja tima koji do sada imaju sve pobjede . Poznato je da je Kolding glavni favorit za prvenstvo , ali mislim da Skjern može da ih osujetiti . Fizički su jednaki kao Kolding .Veliki Henrik Mollgaard je zabio 30 golova, tu je vrlo dobar Rene Rasmussen i Tomas Kitgaard koji imaju 26 i 27 golova , općenito može se reći da cijela momčad igra izvrsno ove sezone. Koldingu još uvijek nedostaje u sastavu Kim Anderson , Boris Schnuchel , Joachim Boldsen i Simon Jensen . Vrlo dobro se predstavlja Bo Spellerberg koji je kapetan tima ( 35 golova ) , treba spomenuti Alberta Rocasia koji je u timu od kolovoza i iz nekih razloga nije igrao od početka sezone .Iz informacija koje sam pronašala danas je Skjern u najjačem sastavu, to je velika mobilizacija na čelu trenera Henrika Kronborga ...Nisam dovoljno hrabra da igram čistu pobjedu Skjerna, ali i ovo je dobar tečaj, a Favorit daje 1,90 Quote Share this post Link to post Share on other sites