pimpbeckham 6 Posted October 9, 2013 amerika uvijek ide na posebni nocni listic... treba mi nesto preko dana da ubijem dosadu Razumijemo se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 9, 2013 Alal ti vera...gdje si samo to iskopao?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2013 Alal ti vera...gdje si samo to iskopao?! Malo se udrkavao pa nešto odlučio podijelit i sa nama Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2013 Dečki pogle šta je moj pišo pronašao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 9, 2013 Alal ti vera...gdje si samo to iskopao?! znam ja jednu jos bolju, sudi i kao glavni al u nizim ligama mozda i od ove... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2013 znam ja jednu jos bolju, sudi i kao glavni al u nizim ligama mozda i od ove... Znam je i ja. Evo Je: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2013 Milojka Siseta, linijski sudac Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2013 Dobit ću slom živaca od ove dosade od livea prek dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 9, 2013 Kad nema kera... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 9, 2013 Znam je i ja. Evo Je: nije bas ovako dobra, tj nema ovolike sise koje bi je sprecavale u šprintovima Dobit ću slom živaca od ove dosade od livea prek dana a jbg, meni smorno jer ti ides da spavas u 23:00 ko god kokos pa vise i ne zalazim u kafanu. a treba piti celu noc , pogotovo sad kad je pocela sezona Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 9, 2013 A niko da prokomentariše kvalitet suđenja... pogrešno dosudila aut. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 9, 2013 Sarajlije, je li mi živ kolega bordo boje Almiric? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 9, 2013 (edited) Moja Čarapanka! HaRe!, on 09 Oct 2013 - 18:55, said: Edited October 9, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 9, 2013 Moja Čarapanka! Ne znam micha, loše sudi... Quote Share this post Link to post Share on other sites