Pasa123321 0 Posted October 9, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 18473 Vrijeme odigravanja: 11:50 Naziv para: Almagro N.(1.s9,5)-Chardy J Tip para: više Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pasa123321 0 Posted October 9, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 13173 Vrijeme odigravanja: 12:00 Naziv para: Federer R.(1.s9,5)-Seppi A. Tip para: više Tečaj: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pasa123321 0 Posted October 9, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 18493 Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: Nadal R.(1.s9,5)-Dolgopolov Tip para: manje Tečaj: 1.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 9, 2013 (edited) Liga: ATP Challenger RennesVrijeme: 20:15Par: Marius Copil - Josselin OuannaTip: prvi set vise od 9.5 gemova 6-7Koefecijent: 1.75Kladionica: sbobetOvo je mec drugog kola na clendzer turniru u francuskom gradu Renu.Sastaju se rumunski teniser Copil (ATP 138) i jedan od miljenika domace publike Ouanna (ATP 328).Sto se Copila tice on ove sezone igra toplo-hladno i nikad nije sigurno na njega se kladiti a bogami ni protiv njega.Igrac je koji je u karijeri igrao i idalje igra meceve na svim podlogama a po onome sto sam ja pratio cini mi se da mu najbolje lezi upravo ova dvoranska podloga.Ima jak servis od kog mu dosta zavisi igra a i jednorucni bekend mu je cesto oruzje.Ovdje je u prvom kolu bio bolji od njemackog tenisera Andreasa Becka 6-3,6-3.Sa druge strane je francuz Ouanna igrac koji je ako je neko gledao prvi mec na ovom turniru napunio salu do skoro do poslednjeg meca i dosta toga zavisilo mu je upravo od publike koja ga je nosila do pobjede.Inace je igrac koji vrlo dobro servira i kao i njegov protivnik ima veoma dobar jednorucni bekend.Ide cesto na veliki broj gemova a u prvom kolu je izbacio Browna 6-3,7-6.Medjusobno se nisu sastajali a sjutra ocekujem da ponovo uz dosta publike bude i veoma gusto u rezultatu i da igraci drze veoma sigurno svoje servise. Edited October 9, 2013 by bergamo Quote Share this post Link to post Share on other sites