igoric69 6 Posted October 11, 2013 Dobro jutro i sretan novi radni dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 11, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 11, 2013 pozdrav sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=G-b-CfHbPGQ pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 Bane, nakon susreta sinoć se pitam dal je Tortorella tip trenera za Canuckse? AV je bio dobar u sezoni, papčina u PO..al su igrali agresivnije.. Al ajd vodio je dvije i neke Tampu koja je dosta slična današnjim nucksima..Nije mi žao što su Sharksi dobili, ipak je to jedan od tri fav tima koji su mi donosili šuške nebrojno puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 11, 2013 Bane, nakon susreta sinoć se pitam dal je Tortorella tip trenera za Canuckse? AV je bio dobar u sezoni, papčina u PO..al su igrali agresivnije.. Al ajd vodio je dvije i neke Tampu koja je dosta slična današnjim nucksima..Nije mi žao što su Sharksi dobili, ipak je to jedan od tri fav tima koji su mi donosili šuške nebrojno puta ne znam nisam pratio mec vidim samo da su Sharksi dobili. A jetsi su me ponovo kostali para izgubili od minesote 2:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Galjes 5 Posted October 11, 2013 Pozdrav ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 11, 2013 Pozdrav ljudi jel nesto smesno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 jel nesto smesno? Ma ne smije se tebi. Pročitao je negdje da je neki lik ponovno bacio pare na Jetse Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 11, 2013 Ma ne smije se tebi. Pročitao je negdje da je neki lik ponovno bacio pare na Jetse ma znam da nije meni, meni se niko ne sme podsmevati na kugli Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 11, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites