PERKAN 18 Posted October 11, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 11, 2013 Unibet isplatio nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 ma znam da nije meni, meni se niko ne sme podsmevati na kugli Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 Jel zna tko gdje se sad prenosi F1, vidim da ovaj kreator TV više ne..nezavisne tv kuće odj vec odavno..švabe samo trening..pro7 nemam Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 11, 2013 (edited) Jel zna tko gdje se sad prenosi F1, vidim da ovaj kreator TV više ne..nezavisne tv kuće odj vec odavno..švabe samo trening..pro7 nemam ORF je do sad redovito prenosio. Ne vjerujem da se nesto promjenilo. A otkud ti ovo da PRO7 prenosi ili je ikad prenosio F1? Edited October 11, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 11, 2013 ma znam da nije meni, meni se niko ne sme podsmevati na kugli Đe će ko s tobom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 11, 2013 Jel zna tko gdje se sad prenosi F1, vidim da ovaj kreator TV više ne..nezavisne tv kuće odj vec odavno..švabe samo trening..pro7 nemam Ko još gleda F1... daj ba Cantona odrasti više. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 11, 2013 Jel zna tko gdje se sad prenosi F1, vidim da ovaj kreator TV više ne..nezavisne tv kuće odj vec odavno..švabe samo trening..pro7 nemam Ja gledam na sport klubu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 11, 2013 Ja gledam na sport klubu od tebe su ionako svi odavno digli ruke Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 11, 2013 Unibet isplatio nagrade Meni polovinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 11, 2013 Unibet isplatio nagrade konacno i od tebe nesto pametno da cujem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 11, 2013 Jel zna tko gdje se sad prenosi F1, vidim da ovaj kreator TV više ne..nezavisne tv kuće odj vec odavno..švabe samo trening..pro7 nemam imas F1 da gledas uzivo ne moras ni tv da upalis , nalazi ti se malo desno pored Esc -a Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 11, 2013 imas F1 da gledas uzivo ne moras ni tv da upalis , nalazi ti se malo desno pored Esc -a Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 11, 2013 od tebe su ionako svi odavno digli ruke konacno i od tebe nesto pametno da cujem Nema ti Almira, pa si sad na Dinu prešao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 11, 2013 ORF je do sad redovito prenosio. Ne vjerujem da se nesto promjenilo. A otkud ti ovo da PRO7 prenosi ili je ikad prenosio F1? prije nekih par godina je prenosio, sad ne znam. kako loviš orf? Ko još gleda F1... daj ba Cantona odrasti više. nein Ja gledam na sport klubu imam sk, nisam znao da prenose imas F1 da gledas uzivo ne moras ni tv da upalis , nalazi ti se malo desno pored Esc -a vicmaheru Quote Share this post Link to post Share on other sites