Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nevjerovatno kako sam počeo izabirat pikove zadnjih dva dana..Deset pikova izdvojim i od tih deset izvadim dva i samo ta jebena dva fulam. Lol

sta cemo od hokeja za veceras? dal ganjati jebene jetse, il igrati dnb na senatorse :icon_neutral:

Edited by Banega
  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Al ove jbne Wolvese svi šikaniraju..

Kad su se Trashersi preselili u winnipeg, Canucksi su se odrekli legendarne franšize Manitoba Moose koja je ugašena i rođeni su Icecapsi koje su Jetsi zadržali ko aff. Tako da su tadašnji affiliate trashersa chicago wolvesi postali aff canucksa..sad se ugasio dugogodišnji aff Bluesa Rivermeni i Bluesi su preuzeli Wolvese od Canucksa koji su prihvatili novu franšizu Utica Cometse. 

Posted

Hoćeš ganjat Jetse? :icon_biggrin:

ne znam mamicu im raspalu nisam vise pamet, jebu me dobro, tri uzastopna poraza a ja sam od toga imao dva puta dnb i jednom cisto na njih pa ti vidi. Svidja mi se dnb na Otawu 2.26

Posted

ne znam mamicu im raspalu nisam vise pamet, jebu me dobro, tri uzastopna poraza a ja sam od toga imao dva puta dnb i jednom cisto na njih pa ti vidi. Svidja mi se dnb na Otawu 2.26

jebe stvar sto Jetsi igraju protiv Devilsa koji jos nemaju pobjede a moraju nekad pobijedit i oni  :icon_biggrin:

Posted (edited)

Evo u čemu je ljepota hokeja; tvoj tim u drugoj trećini vodi dva razlike i razbija protivnikov gol s dvadeset udaraca prema golu više..odeš nešto pojest, zaboraviš na susret..sjetiš se provjerit rezultat i vidiš da su popušili u OT 5:4 i to od tima koji će i ove sezone završit nasamom dnu lige. Al kad krene negativan niz, nema pomoći. Samo se treba namazat rakijom, hodat unatraške oko stolca neparan broj krugova i jbni džinx prestane s vremenom

Edited by c4nton4
Posted

Nevjerovatno kako sam počeo izabirat pikove zadnjih dva dana..Deset pikova izdvojim i od tih deset izvadim dva i samo ta jebena dva fulam. Lol

Što mi ovo nešto poznato!  Kao da sam ja to doživeo.!?  ...  A možda i jesam? Ili je to bio samo ružan san?

..... Jaaaaaaooooooo! ( uštipnuo sam se)      Nažalost nije bio san.

Posted

Što mi ovo nešto poznato!  Kao da sam ja to doživeo.!?  ...  A možda i jesam? Ili je to bio samo ružan san?

..... Jaaaaaaooooooo! ( uštipnuo sam se)      Nažalost nije bio san.

To je onaj fenomen s dva lica:

1) Što god odigraš, pogodiš

2)Što god odigraš, fulaš

I to se izmjenjuje u periodima nepredvidljive trajnosti. Nekad 1) traje duže, nekad 2)..

Posted

Evo u čemu je ljepota hokeja; tvoj tim u drugoj trećini vodi dva razlike i razbija protivnikov gol s dvadeset udaraca prema golu više..odeš nešto pojest, zaboraviš na susret..sjetiš se provjerit rezultat i vidiš da su popušili u OT 5:4 i to od tima koji će i ove sezone završit nasamom dnu lige. Al kad krene negativan niz, nema pomoći. Samo se treba namazat rakijom, hodat unatraške oko stolca neparan broj krugova i jbni džinx prestane s vremenom

sta si igrao ovo? http://www.rezultati.com/utakmica/p82SPFN3/#detalji-utakmice