Banega 12 Posted October 13, 2013 I, jel igraš Jetse večeras? Sto pitas, da me iskontriras i pogodis ako budem odigrao izgubice, ak ne odigram dobice Salu na stranu, odigrao sam ih Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 I ja mislim da će dobit. Vrijeme je. Mislim da će Kane, Little, Wheeler linija dat dobru kemiju večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted October 13, 2013 Lagano prošlo i tebi i meni... Večeras jako Internacional 1.40, Barcelona 1.30 i Cibona 1.25... 2.28 ukupno i to bi bilo dosta za danas... Nice... Nadam se da će i sutra ovako lijepo... Dva tiketa, oba prošla... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 14, 2013 I prošli Jetsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 14, 2013 I ja mislim da će dobit. Vrijeme je. Mislim da će Kane, Little, Wheeler linija dat dobru kemiju večeras I Ladd i Frolik odlična kombinacija Quote Share this post Link to post Share on other sites