Banega 12 Posted October 13, 2013 (edited) Nevjerovatno kako sam počeo izabirat pikove zadnjih dva dana..Deset pikova izdvojim i od tih deset izvadim dva i samo ta jebena dva fulam. Lol sta cemo od hokeja za veceras? dal ganjati jebene jetse, il igrati dnb na senatorse Edited October 13, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 Al ove jbne Wolvese svi šikaniraju.. Kad su se Trashersi preselili u winnipeg, Canucksi su se odrekli legendarne franšize Manitoba Moose koja je ugašena i rođeni su Icecapsi koje su Jetsi zadržali ko aff. Tako da su tadašnji affiliate trashersa chicago wolvesi postali aff canucksa..sad se ugasio dugogodišnji aff Bluesa Rivermeni i Bluesi su preuzeli Wolvese od Canucksa koji su prihvatili novu franšizu Utica Cometse. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 sta cemo od hokeja za veceras? dal ganjati jebene jetse, il igrati dnb na senatorse Hoćeš ganjat Jetse? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 13, 2013 Hoćeš ganjat Jetse? ne znam mamicu im raspalu nisam vise pamet, jebu me dobro, tri uzastopna poraza a ja sam od toga imao dva puta dnb i jednom cisto na njih pa ti vidi. Svidja mi se dnb na Otawu 2.26 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 Po ovom što vidim, danas bi mogli Jetsi uletit puno agresivnije u susret. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 13, 2013 ne znam mamicu im raspalu nisam vise pamet, jebu me dobro, tri uzastopna poraza a ja sam od toga imao dva puta dnb i jednom cisto na njih pa ti vidi. Svidja mi se dnb na Otawu 2.26 jebe stvar sto Jetsi igraju protiv Devilsa koji jos nemaju pobjede a moraju nekad pobijedit i oni Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 jebe stvar sto Jetsi igraju protiv Devilsa koji jos nemaju pobjede a moraju nekad pobijedit i oni Jebla te statistika Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 (edited) Evo u čemu je ljepota hokeja; tvoj tim u drugoj trećini vodi dva razlike i razbija protivnikov gol s dvadeset udaraca prema golu više..odeš nešto pojest, zaboraviš na susret..sjetiš se provjerit rezultat i vidiš da su popušili u OT 5:4 i to od tima koji će i ove sezone završit nasamom dnu lige. Al kad krene negativan niz, nema pomoći. Samo se treba namazat rakijom, hodat unatraške oko stolca neparan broj krugova i jbni džinx prestane s vremenom Edited October 13, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 Parkirajo sam avijon u Dizeldorf. Marš u pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 Jbna klada mi fakat živce pojede nekad. Al sad je sve kul U nove pobjede Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 13, 2013 Nevjerovatno kako sam počeo izabirat pikove zadnjih dva dana..Deset pikova izdvojim i od tih deset izvadim dva i samo ta jebena dva fulam. Lol Što mi ovo nešto poznato! Kao da sam ja to doživeo.!? ... A možda i jesam? Ili je to bio samo ružan san? ..... Jaaaaaaooooooo! ( uštipnuo sam se) Nažalost nije bio san. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 Što mi ovo nešto poznato! Kao da sam ja to doživeo.!? ... A možda i jesam? Ili je to bio samo ružan san? ..... Jaaaaaaooooooo! ( uštipnuo sam se) Nažalost nije bio san. To je onaj fenomen s dva lica: 1) Što god odigraš, pogodiš 2)Što god odigraš, fulaš I to se izmjenjuje u periodima nepredvidljive trajnosti. Nekad 1) traje duže, nekad 2).. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 13, 2013 Evo u čemu je ljepota hokeja; tvoj tim u drugoj trećini vodi dva razlike i razbija protivnikov gol s dvadeset udaraca prema golu više..odeš nešto pojest, zaboraviš na susret..sjetiš se provjerit rezultat i vidiš da su popušili u OT 5:4 i to od tima koji će i ove sezone završit nasamom dnu lige. Al kad krene negativan niz, nema pomoći. Samo se treba namazat rakijom, hodat unatraške oko stolca neparan broj krugova i jbni džinx prestane s vremenom sta si igrao ovo? http://www.rezultati.com/utakmica/p82SPFN3/#detalji-utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 sta si igrao ovo? http://www.rezultati.com/utakmica/p82SPFN3/#detalji-utakmice OHL, Sudbury Wolves kod katastrofalnih Ottawa 67's. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2013 I, jel igraš Jetse večeras? Quote Share this post Link to post Share on other sites