Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baseball, MLB02:00 CET (15/10/2013)Los Angeles Dodgers - St.Louis Cardinals(Money Line)Pick: Los Angeles DodgersOdd: 2.13Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Dodger Stadium,( Los Angeles, California ) igra meč između domaćih Dodgersa(0-2) i gostujućih Cardinalsa(2-0)...Treći meč u seriji u kojoj Cardinalsi pomalo i neočekivano vode sa čak 2-0 iako je lako moglo biti i 0-2 jel u oba meča su Dodgersi hiterski bili dominantni ali nisu iskoristili svoje šanse prvi su izgubili u extr. inn.13 th dok su sinoć izgubili sa samo 1-0 iako su dozvolili samo 2 hita.Imali su drugi deo sezone impresivan iako su imali tokom cele sezone problema sa povredama tako su i sad ušli u seriju sa povređenim A. Ethierom,H. Ramirezom nadam se da će obojica biti spremni do ponedeljka jel je ovo utakmica biti ili nebiti Ethier je ulazio kao pinch hiter i očekujem ga sigurno u timu dok se nadam i da će Ramirez posle propuštenog meča sinoć jel je u petak dobio udarac u rebra ali nadam seda će biti spreman za ponedeljak uveče jel je on svakako veoma bitna karika i u odbrani i u napadu.Na moundu za LAD:  Hyun-Jin Ryu, LHP dok za STL: Adam Wainwright, RHPOdlične sezone za oba pičera posebno me je oduševio Ryu koji je u svojoj prvoj sezoni pokazao da može da ima i u MLB-u sjajnu karijeru posebno je impresivan u L.A. gde baca izuzetno.Protiv Atlante mu je bio prvi pley of start i nije bio sjajan ali je veoma bitno da na svoim mečevima ima jako dobar suport što je bio i tu slučaj jel su Dodgersi taj meč dobili sa čak 13-6.Verujem da je pritisak prvog meča učinio svoje i proveo je tada na moundu samo 3 izmene večeras iako mu neće biti lako ipak je do sada pokazao da može da odbaca dobar meč protiv Cardinalsa je bacao jednom i to na Buschu gde je odbacao sjajan meč 7 inn. bez i jednog dozvoljenog rana uz sjajnu kontrolu lopte 7 SO bez i jednog BB u pobedi -08/08/13  STL 1 - LA 5Sa druge strane Wainwright koji ima odličnu sezonu kao i sjajna dva starta upley ofu ali na Buschu dok na gostovanjima ipak baca lošije i mislim da nije nedodirljiv za hitere Dodgersa.Hiterski oba tima su dobra iakomožda je tu mala prednost na strani Cardinalsa ali ako Dodgersi budu kompletni ja mislim da se ta prednost može istopiti jel je poznato da je gostima jako teško igrati na tom stadionu kojim kako kažu duvaju neki čudni vetrovi kao i zbog dimenzija terena ima manje HR ali po meni je manji broj poena zbog gotovo savršeno ravnog terena koji bez gotovo mrtvih uglova i teško se postižu ekstra hitovi.Kako bilo presudan meč za Dodgerse i ja po ovakoj kvoti moram da ih uzmem ML...!!!