tommyboy 1 Posted August 30, 2006 pa to sam ja već rekao. nema poništavanja parova u zadnjih 5 dana jer smo tako onemogućili da ih drugi igraju. samo me se nije shvatilo ili nisi stigo pročitat u ovom silnom prepiranju. u svakom slučaju podr Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted August 30, 2006 a ja vam sastavio formulu koja sve ovo rješava! Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 30, 2006 formula je mrak, ali kosi se sa klasičnim kla Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted August 31, 2006 Mislim da je većina ljudi ovdje krivo shvatila čemu slu Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 31, 2006 amigaland, krivo si shvatio natjecanja u Expekt.com ligi i Hazarderu by Gamebookers. Ukoliko se kladiš na 1.000 kn i parove za to pronalaziš po forumima, ovaj ti forum ne mo Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted August 31, 2006 Pošto je spominjan jedan moj čin osjećam se du Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted August 31, 2006 da budem iskren niti malo mi se ne svi Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 31, 2006 Pravila Do 20:00 čekam komentare ukoliko je nešto pogrešno napisano. Poslije tog vremena privremeno zaključujem ovu temu. Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 31, 2006 i like it http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 27, 2006 U cilju poboljašnja prognoziranja rezultata i izbjegavanja igre na sreću, tj. da takmičar sa jednim ili dva velika pogotka na sreću osvoji i nagradu, predla Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 27, 2006 Ja sam za!!! Neka se uvede to pravilo, ali sa minimalno 6 ili 7 pogo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 27, 2006 Od 15 parova koje treba u Expektu odigrati tijekom mjeseca (u Hazarderu je to 20 parova), mišljenja sam da treba biti minimum 1/3 pogo Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted September 27, 2006 kod hazardera to nebi trebalo biti više od 5. ipak je to hazarder - znači rizik. Share this post Link to post Share on other sites
Piroman 0 Posted September 27, 2006 Ja sam novi.. pa evo ako moje mišljene nešto znači..: Sla Share this post Link to post Share on other sites