Jump to content

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pa naravno da sam odigrao na srecu, bilo bi glupo kada bih rekao drugacije...ali i do sada su neki pogadjali takve koeficijente i niko se nije bunio, zar ne??? A i ja se slazem da se promeni pravilo i ogranice se koeficijenti za ovo takmicenje ali ne bas na 2.50, nego recimo na 5,6, 7 ili najvise 10 mislim da bi to bilo ok... pozz...

Posted

onda bi bilo isto jer za tako velike kojeficjente postoji drugo natjecanje a i pogledaj malo današnje parove koje su ljudi odabrali 90% njih igra na sreći s kojeficjentima od 3 pa na više. Nitko više nema volju da nešto prati pa onda odigra nego se tra

Posted

To se lako reši - postavi se uslov za osvajanje nagrade da broj pogodjenih tipova mora biti za 1 više od 50% postavljenih. Znači, ko je postavio 20 tipova, mora imati najmanje 11 pogodjenih. Pa ko voli neka gadja @50.00 i svaka mu čast ako na takav način uspe. Onda ćemo svi takvog da pratimo u kladionici i da se obogatimo. :blink:

Posted

To se lako reši - postavi se uslov za osvajanje nagrade da broj pogodjenih tipova mora biti za 1 više od 50% postavljenih. Znači, ko je postavio 20 tipova, mora imati najmanje 11 pogodjenih.

A šta, ako se dogodi kao ovaj mjesec, da natjecatelj u prvih par kola pogodi visok tečaj, npr. Walter je u 1. kolu pogodio tečaj 50, Rade u 5. kolu tečaj 75. Znači po tvome bi oni trebali pogoditi tri tipa od 5 postavljenih parova i igra je gotova.

Sadašnje pravilo ka

Posted (edited)

Znači po tvome bi oni trebali pogoditi tri tipa od 5 postavljenih parova i igra je gotova.

Ma, ne naravno. Moralo bi ostati to pravilo sa najmanje 8 pogodjenih, ali bi trebalo to poostriti i na dalje od 15 parova. Jasno je zasto, da ne davim objasnjavanjem. Ipak, to ne bi bilo tako dobro resenje kao ogranicavanje kvota. Kako god, priladodicemo se. A sad, do kraja ovog meseca sledi krljanje za 3. mesto i 5 Edited by Barcelona
Posted

eh drago mi je što je netko pokrenuo ovaj preijedlog s ograničenjem prevelikih tečaja u expektu, jer ja kad sam to rekao bio sam UREDNO UGA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...