Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

14.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Kitchener Rangers - London Knights (incl. OT/SO)
Tip para: London Knights
Tečaj: 1.620

Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: Buffalo(TiK)-Minnesota (1. trećina ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 1.950

Hockey, NHL01:30 CET (15/10/2013)Buffalo Sabres - Minnesota Wild(1st Period)Pick: Under 1.5Odd: 1.74Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na First Niagara Center, (Buffalo, New York) igra meč između domaćih Sabresa(0-5-1)  i gostujućih Wilda(2-1-2)...Užasan početak sezone za Sabrese ukoliko i večeras izgube biće to najlošiji start u istoriji kluba dok sa druge strane solidan start Wilda koji bi mogli da imaju jednu dobru sezonu.Ja sam se večeras odlučio za under golova ali u prvoj trećini jel očekujem veoma tvrd meč sa obe strane a posebno od strane Sabresa.Naime po meni Buf. odavno nije imao ovako skroman roster posebno u napadu onda i nečudi što imaju mizeran prosek od samo 1 postignut gol na meču dok primaju 2.65.Na golu je iskusni Ryan Miller  .941% 2,29 brani sasvim dobro ali je napad užasno lošdok i u karijeri sa Wildima ima odličnu statistiku 3-1-0 са 2.10 GAA.Sa druge strane Wildi koji su loše otvorili sezonu ali u zadnja dva meča su bili sjajni od kako je rezervni golman Josh Harding nagolu dozvoljavao je samo gol po meču dok je napad nešto efikasniji.Očekujem ipak oprezniji start meča i u prvom periodu da neće biti puno golova jelBuf. ako želi uspeh u meču sigurno nesme da krene silovito jel bi Min. to sigurno kaznila.Uzimam under 1.5 u prvom periodu...!!!