c4nton4 20 Posted October 14, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Kitchener Rangers - London Knights (incl. OT/SO) Tip para: London Knights Tečaj: 1.620 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 14, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: Buffalo(TiK)-Minnesota (1. trećina ili kraj) Tip para: 2 Tečaj: 1.950 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 14, 2013 Hockey, NHL01:30 CET (15/10/2013)Buffalo Sabres - Minnesota Wild(1st Period)Pick: Under 1.5Odd: 1.74Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na First Niagara Center, (Buffalo, New York) igra meč između domaćih Sabresa(0-5-1) i gostujućih Wilda(2-1-2)...Užasan početak sezone za Sabrese ukoliko i večeras izgube biće to najlošiji start u istoriji kluba dok sa druge strane solidan start Wilda koji bi mogli da imaju jednu dobru sezonu.Ja sam se večeras odlučio za under golova ali u prvoj trećini jel očekujem veoma tvrd meč sa obe strane a posebno od strane Sabresa.Naime po meni Buf. odavno nije imao ovako skroman roster posebno u napadu onda i nečudi što imaju mizeran prosek od samo 1 postignut gol na meču dok primaju 2.65.Na golu je iskusni Ryan Miller .941% 2,29 brani sasvim dobro ali je napad užasno lošdok i u karijeri sa Wildima ima odličnu statistiku 3-1-0 са 2.10 GAA.Sa druge strane Wildi koji su loše otvorili sezonu ali u zadnja dva meča su bili sjajni od kako je rezervni golman Josh Harding nagolu dozvoljavao je samo gol po meču dok je napad nešto efikasniji.Očekujem ipak oprezniji start meča i u prvom periodu da neće biti puno golova jelBuf. ako želi uspeh u meču sigurno nesme da krene silovito jel bi Min. to sigurno kaznila.Uzimam under 1.5 u prvom periodu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites