pimpbeckham 6 Posted October 15, 2013 Dobro jutro radni narode...evo nam opet reprenzentacija i kvalifikacija...navalite... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 15, 2013 Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 15, 2013 Bice valjda,ni kod mene nema uplate. A bruka sto su mi isplatili na unibet samo pola nagrade. Koliko je meni poznato, Unibet nikome nije isplatio manje nego je Dwiz prijavio. Trebao si javiti Dwizu, pa ako je pogriješio, da pogrešku ispravi. Ukoliko je greška kod Unibeta, trebao si ih o tome obavijestiti i sa podacima o dobivenom bonusu, zamoliti da ti dostave ostatak. Gdje je greška? Šta si poduzeo da ti se isplati cjelokupni iznos? Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 15, 2013 Koliko je meni poznato, Unibet nikome nije isplatio manje nego je Dwiz prijavio. Trebao si javiti Dwizu, pa ako je pogriješio, da pogrešku ispravi. Ukoliko je greška kod Unibeta, trebao si ih o tome obavijestiti i sa podacima o dobivenom bonusu, zamoliti da ti dostave ostatak. Gdje je greška? Šta si poduzeo da ti se isplati cjelokupni iznos? Pozdrav. pa kako nije poduzeo, vidis da nama ovdje kuka cijeli dan, dijeli sa nama svoju muku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 15, 2013 pa kako nije poduzeo, vidis da nama ovdje kuka cijeli dan, dijeli sa nama svoju muku U pravu si! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 (edited) proslo oba Nakon prvih par minuta kako je edmonton krenuo, odigrao sam da daju gol u prvoj @1,85 I hvala Bogu da sam stao, jer sam planirao ić na njihove golove i kasnije ovaj je isto dobar http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Da, svidio mi se onaj. Ovaj Intouchables je prejeben. Gledao sam ga čim je došao Igras na MinesotU ?? Da Nadam se da si me pratio Edited October 15, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 15, 2013 pozdrav sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 15, 2013 (edited) Nakon prvih par minuta kako je edmonton krenuo, odigrao sam da daju gol u prvoj @1,85 I hvala Bogu da sam stao, jer sam planirao ić na njihove golove i kasnije Da, svidio mi se onaj. Ovaj Intouchables je prejeben. Gledao sam ga čim je došao Da Nadam se da si me pratio jesam Dobar dan , pun pogodak ! Edited October 15, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 15, 2013 Dobar nam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 Nakon prvih par minuta kako je edmonton krenuo, odigrao sam da daju gol u prvoj @1,85 I hvala Bogu da sam stao, jer sam planirao ić na njihove golove i kasnije capsi nastavljaju da srljaju u napad a u odbrani lose, sinoc su prosli kako su priosli, ali ne moze se tako igrati. edmonton takodjer solidan, i statistika je na njihovoj strani, mada meni nesto nije delovalo tako u prvoj trecini ne znam zasto. veceras mi se gotovo nista ne svidja, sem pitsburga, ali po 1.7 ne znam da licu ga uzeti, mozda za sitnije. razmotrim jos parova kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted October 15, 2013 Dobar dan...idemo po kartu za Brazil... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 15, 2013 Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted October 15, 2013 4 minute produži prijateljski meč... Past će gol i hebi ga onda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 15, 2013 Koliko je meni poznato, Unibet nikome nije isplatio manje nego je Dwiz prijavio. Trebao si javiti Dwizu, pa ako je pogriješio, da pogrešku ispravi. Ukoliko je greška kod Unibeta, trebao si ih o tome obavijestiti i sa podacima o dobivenom bonusu, zamoliti da ti dostave ostatak. Gdje je greška? Šta si poduzeo da ti se isplati cjelokupni iznos? Pozdrav. Rekao sam Dwizu i kontaktirao sam ove u unibetu i sad cekam pa cemo da vidimo. pa kako nije poduzeo, vidis da nama ovdje kuka cijeli dan, dijeli sa nama svoju muku Kukam tebra kad sam ovih 15 eura izgubio u prvoj ruci na pokeru (QQ) i sad nemam sa cime da se igram... Quote Share this post Link to post Share on other sites