c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Rekao sam Dwizu i kontaktirao sam ove u unibetu i sad cekam pa cemo da vidimo. Kukam tebra kad sam ovih 15 eura izgubio u prvoj ruci na pokeru (QQ) i sad nemam sa cime da se igram... Pa uplat si 15 jura i igraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 capsi nastavljaju da srljaju u napad a u odbrani lose, sinoc su prosli kako su priosli, ali ne moze se tako igrati. edmonton takodjer solidan, i statistika je na njihovoj strani, mada meni nesto nije delovalo tako u prvoj trecini ne znam zasto. veceras mi se gotovo nista ne svidja, sem pitsburga, ali po 1.7 ne znam da licu ga uzeti, mozda za sitnije. razmotrim jos parova kasnije U, pa kako to da ćeš ti uzimat kvotu manju od 1899? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 jesam Dobar dan , pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 15, 2013 Ajmo opet nesto izbaci za nocas ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Ajmo opet nesto izbaci za nocas ! Na prvu bih ti preporučio Detroit, al su se jučer potrošili protiv Bostona pa ako ćeš odigrat igraj za manje. Očekujem neku knap pobjedu. Igraj TiK ili konačni ishod Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 15, 2013 Pa uplat si 15 jura i igraj I ja bi voleo al znas kakav je studentski zivot Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 15, 2013 I ja bi voleo al znas kakav je studentski zivot Auuuu ti jos studiras. Moram ti reci da mi na slici djelujes puno starije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 15, 2013 Auuuu ti jos studiras. Moram ti reci da mi na slici djelujes puno starije. izgleda kao da je moj ispisnik ( generacija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 15, 2013 Rekao sam Dwizu i kontaktirao sam ove u unibetu i sad cekam pa cemo da vidimo. Kukam tebra kad sam ovih 15 eura izgubio u prvoj ruci na pokeru (QQ) i sad nemam sa cime da se igram... ma samo ti kukaj buraz, nama nesmeta htio sam ti reci da kukas na pogresnu adresu, trebo si odma prvi dan kad je uplaceno javiti ili dwizu ili unibetu da ti nije lego cijeli iznos Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 15, 2013 Auuuu ti jos studiras. Moram ti reci da mi na slici djelujes puno starije. To na slici je moj brat kome niko ne zna ime a glumio covek u 200 filmova i serija Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 15, 2013 ma samo ti kukaj buraz, nama nesmeta htio sam ti reci da kukas na pogresnu adresu, trebo si odma prvi dan kad je uplaceno javiti ili dwizu ili unibetu da ti nije lego cijeli iznos Ma nema veze i da ne legne,bitno da se mi lepo igramo ovde na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 I ja bi voleo al znas kakav je studentski zivot Bit će bolje To na slici je moj brat kome niko ne zna ime a glumio covek u 200 filmova i serija http://www.imdb.com/name/nm0587470/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 To na slici je moj brat kome niko ne zna ime a glumio covek u 200 filmova i serija kako ne zna, pa cuveni picek iz vruceg vetra (to mi prvo palo na pamet) Predrag Milinkovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 15, 2013 Mada je vecinom glumio epizodne uloge ,bio je sjajan glumac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Da vidim hoće li i ovaj sjajni glumac Štimac još jednom pokazati da nije za klupu reprezentacije. Danas će vjerovatno startat sa osam obrambenih. Ipak igramo protiv Škota koji su toliko jaki da su nas usred Zagreba porazili u standardnom sastavu. Quote Share this post Link to post Share on other sites