c4nton4 20 Posted October 15, 2013 jesi izduvao? nije ti ni prvi ni poslednji put da si pao... Al sam se instant vratio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Ipak sam ja godlike motherfucker Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 Al sam se instant vratio lol.png a svaka cast druze, ali sve sto nisi objavio pre nemoj ni polse nemojmo da smo deca, evo mog od sinoc na maloj kvoti od 31 , ali sto bih ja parao oci nekome, ako nisam nikome pomogao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 a svaka cast druze, ali sve sto nisi objavio pre nemoj ni polse nemojmo da smo deca, evo mog od sinoc na maloj kvoti od 31 , ali sto bih ja parao oci nekome, ako nisam nikome pomogao Ne kužim te.. To je bio live listić složen dok gledam tekmu svoje repke i prošao je u deset minuta od uplate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 I što znači samo kvota kad nema uplate? Ili dobitka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Ne pokazujem ja svaki dobitni listić koji odigram, a milijun puta sam postavio tiket kad sam ga tek odigrao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 Samo kazem da sto nisi objavio, ne prikazuj posle ako je dobitno,ako je nedobitno to je u redu da izduvas negativnu energiju, a nikom nisi odmogao, skuzis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 Sta si se sad naljutio? gde si? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 15, 2013 sjeba me Hrvatska samo tako, iako sam podebljo sa X2 al nek je moja Bosna konacno na svjetskom pa nek ide sve u picku materinu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 15, 2013 sjeba me Hrvatska samo tako, iako sam podebljo sa X2 al nek je moja Bosna konacno na svjetskom pa nek ide sve u picku materinu... a banjalucki cevap, nista ne nudis? gladan sam reko saqm da je bosna dobra, nece ona tek tako lako isspasti u grupi Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 15, 2013 Imamo ipjesmu za Brazil http://www.youtube.com/watch?v=xGZjHESOCUw&feature=youtu.be Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Sta si se sad naljutio? gde si? nisam se naljutio. samo sam pratio hoće li Štimac dat ostavku pa sam nastavio gledatstand up komičare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 16, 2013 nisam se naljutio. samo sam pratio hoće li Štimac dat ostavku pa sam nastavio gledatstand up komičare jebo stimca i mihailovicva i ostale , reko gde si do sada Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 16, 2013 BIH ispada odmah u skupini...na svjetskom...ljudi nemojte se zanositi... Zavisi od grupe. Quote Share this post Link to post Share on other sites