c4nton4 20 Posted October 15, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 14043 Vrijeme odigravanja: 02:00 Naziv para: Detroit(TiK)-Columbus BJ (1. trećina ili kraj) Tip para: 1 Tečaj: 1.700 Ev. dobitak: 6.700 Ev. gubitak: 1.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 15, 2013 Baseball, MLB 22:00 CET (15/10/2013) Detroit Tigers - Boston Red Sox(Team Runs) Pick: Detroit Tigers Over 3.5 Odd: 1.862 Bookie: Pinnacle Sports Stake: 7/10Večeras se na Comerica Park,( Detroit, Michigan ) igra meč između domaćih Tigersa(1-1) i gostujućih Red Soxa(1-1)... Treći meč u seriji i svakako veoma bitan za celu seriju Red Soxi su se čudom spasili u drugom meču velikim preokretom u 8 inn. i svakako sa tim mečom stekli samopouzdanje. Iako Tigersi večeras imaju veliku prednost na moundu i svakako su večeras favoriti ipak ću izbeći igru na pobednika meča dobrim delom i zbog dešavanja u drugom meču ali ću uzeti over poena Tigersa 3.5 nisam očekivao ovu marginu već over 4 mislim da su Tigersi večeras više nego sposobni da pređu ovu granicu. Večeras na moundu za Bos. John Lackey (1-0, 6.75 ERA) iako ove sezone je konačno imao jednu bolju sezonu ali više sam puta ponavljao da i dalje nemam poverenja u njega. Naspram sebe će imati jedan izuzetno moćan lineup Tigersa koji ako imaju svoje veče mogu dohvatiti svakog pičera u ligi. Izlaze večeras sa najjačim timom - 1. Austin Jackson ® CF 2. Torii Hunter ® RF 3. Miguel Cabrera ® 3B 4. Prince Fielder (L) 1B 5. Victor Martinez (S) DH 6. Jhonny Peralta ® SS 7. Alex Avila (L) C 8. Omar Infante ® 2B 9. Andy Dirks (L) LF Ja bi ovde možda išao i sa jačim ulogom da je za Det. drugi pičer ali iako je Verlander u neviđenoj formi ipak može večeras imati i problema jel ipak lineup Red Soxa u dva meča ništa nije uradio protiv startera Detroita. Uz to Tigersi sam siguran da se boje svog lineupa čega se i ja bojim i neverujem da bi u završnicu meča volelida uđu sa minimalnom prednošću. Kako bilo mislim da je Detroit sposoban večeras da pređe ovu marginu i uzimam over 3.5 na Tigerse...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites