Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

15.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 14043  

Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Detroit(TiK)-Columbus BJ (1. trećina ili kraj)
Tip para: 1
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Baseball, MLB
22:00 CET (15/10/2013)
Detroit Tigers - Boston Red Sox(Team  Runs)
Pick: Detroit Tigers Over 3.5
Odd: 1.862
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 7/10

Večeras se na Comerica Park,( Detroit, Michigan ) igra meč između domaćih Tigersa(1-1) i gostujućih Red Soxa(1-1)...
Treći meč u seriji i svakako veoma bitan za celu seriju Red Soxi su se čudom spasili u drugom meču velikim preokretom u 8 inn. i svakako sa tim mečom stekli samopouzdanje.
Iako Tigersi večeras imaju veliku prednost na moundu i svakako su večeras favoriti ipak ću izbeći igru na pobednika meča dobrim delom i zbog dešavanja u drugom meču ali ću uzeti over poena Tigersa 3.5 nisam očekivao ovu marginu već over 4 mislim da su Tigersi večeras više nego sposobni da pređu ovu granicu.
Večeras na moundu za Bos. John Lackey (1-0, 6.75 ERA) iako ove sezone je konačno imao jednu bolju sezonu ali više sam puta ponavljao da i dalje nemam poverenja u njega.
Naspram sebe će imati jedan izuzetno moćan lineup Tigersa koji ako imaju svoje veče mogu dohvatiti svakog pičera u ligi.
Izlaze večeras sa najjačim timom -

1. Austin Jackson ® CF
2. Torii Hunter ® RF
3. Miguel Cabrera ® 3B
4. Prince Fielder (L) 1B
5. Victor Martinez (S) DH
6. Jhonny Peralta ® SS
7. Alex Avila (L) C
8. Omar Infante ® 2B
9. Andy Dirks (L) LF

Ja bi ovde možda išao i sa jačim ulogom da je za Det. drugi pičer ali iako je Verlander u neviđenoj formi ipak može večeras imati i problema jel ipak lineup  Red Soxa u dva meča ništa nije uradio protiv startera Detroita.
Uz to Tigersi sam siguran da se boje svog lineupa čega se i ja bojim i neverujem da bi u završnicu meča volelida uđu sa minimalnom prednošću.
Kako bilo mislim da je Detroit sposoban večeras da pređe ovu marginu i uzimam over 3.5 na Tigerse...!!!