Banega 12 Posted October 16, 2013 Šta se sve može promašiti. Tuto jel tvoj listic? stvarno mnogo mizernih tecajeva, ovo je na kontri kapital bio da se uzme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 16, 2013 (edited) Tuto jel tvoj listic? stvarno mnogo mizernih tecajeva, ovo je na kontri kapital bio da se uzme Da, moj, stvarno! Zato sam ga postavio da se vidi da se ne isplati igrati mizerne tečajeve. Realno je trebalo sve proći, tim više šta se 'iznenađenje' pokrivalo dvoznakom. To je bio eksperimentalni listić. Inače se ne kladim na nogometne susrete. Edited October 16, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 16, 2013 (edited) Da, moj, stvarno! Zato sam ga postavio da se vidi da se ne isplati igrati mizerne tečajeve. Realno je trebalo sve proći, tim više šta se 'iznenađenje' pokrivalo dvoznakom. To je bio eksperimentalni listić. Inače se ne kladim na nogometne susrete. muski si ga promasio, da ne zalis Edited October 16, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 Za sad minus 100 HRK što se današnjeg dana tiče Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 16, 2013 pozz...evo ja možda u plusu kod privatnika nekih 300 kuna, cjelodnevna šihta, od 8:00-21:00...pih nema me na mapi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 pozz...evo ja možda u plusu kod privatnika nekih 300 kuna, cjelodnevna šihta, od 8:00-21:00...pih nema me na mapi... možda da se uhvatiš kamatarenja? traži manje predanosti, a zarada je dobra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 veceras i na rangerse i na calgary treba igrati, kvote su 3.2 i 3.75 :35shit: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 16, 2013 Rangersi+anaheim+ over na detroit-boston mlb...tiket amerike... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 Al će te vas dva ispalit na ovim Rangersima Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 16, 2013 Al će te vas dva ispalit na ovim Rangersima Ma daj moraju i oni nešto odigrati, a Capitalsi su toliko očajni, i toliko mi se gade da je to strašno, tako suhoparan hokej, takva njonjava ekipa, to je strašno...i to već godinama tako, i to raja puši, a ne mogu meda...samo se provlače... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 Ma daj moraju i oni nešto odigrati, a Capitalsi su toliko očajni, i toliko mi se gade da je to strašno, tako suhoparan hokej, takva njonjava ekipa, to je strašno...i to već godinama tako, i to raja puši, a ne mogu meda...samo se provlače... Ne volim ih niti ja, ali Rangersi toliko griješe da to nije normalno. Dobili su izvrsnog trenera (AV) kojem nije krenulo dobro, taj proces adaptacije između dva totalno različita sistema im se obija o glavu tako da ih i ovi jadnici od Capsa mogu kaznit. Dugoročno očekujem od Rangersa da dostignu ubojitost Canucksa od prije sezonu dvije. To je neupitno. Al baš me zanima tko će prijetit golu Capsa večeras od ovih kilavaca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 16, 2013 Sjećaš se kako je Vancouver prešao iz čistih defanzivaca u najefikasniji napad lige? To će se desit i Rangersima, a do tad će im trpit gol. I to dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 16, 2013 odoh malo odspavati jer od 02:00, kreće Amerika: rangersi, baseball i ujutro Anaheim...l.n. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 16, 2013 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites