c4nton4 20 Posted October 17, 2013 budem pogleo oba volim crtace , u nekoj sam guzvi veceras pa cu kasnije postati kako treba Ok, onda navrati kad se izdrkaš. Ne moraš žurit zbog nas. Samo polako Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 17, 2013 Nek jebe dobrostojeće babe za džeparac. I to se radi. Lakše je kopat kur*em neg lopatom Haha,normalno da je lakse samo se plasim sta sve mogu da iskopam. Ma da sam sjebao pare na kladjenje pa da mi nije krivo,5 jura puko na poker,10 na rulet i to bi bilo to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 17, 2013 pitanje za ove bolje poznavaoce hokeja... moze li Buffalo veceras iznenadit Canuckse ??? mogu li oni uopste ikoga dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 pitanje za ove bolje poznavaoce hokeja... moze li Buffalo veceras iznenadit Canuckse ??? mogu li oni uopste ikoga dobit Jedino ako ih Canucksi potcijene, ali ne vjerujem. Ili možda jedino ako blizanci budu nedostajali jedan drugom jer nisu u istoj liniji Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 Haha,normalno da je lakse samo se plasim sta sve mogu da iskopam. Ma da sam sjebao pare na kladjenje pa da mi nije krivo,5 jura puko na poker,10 na rulet i to bi bilo to. Nema veze što ćeš iskopat, tete su jako zahvalne u tim godinama Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 17, 2013 beckham, jel još aktivna ona vojarna uz studentski dom? Kad su me u vojsci prebacili iz Pule, proveo sam tamo par dana prije nego su me proslijedili u Požegu. Pula i Osijek bilo butri do ibera, u Požegi samo tipovi..tamo sam vaginu viđao samo u izlizanim erotikama hehe...nema tamo vojarne više, ali što se tiče butri tu si u pravu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 17, 2013 (edited) Nema veze što ćeš iskopat, tete su jako zahvalne u tim godinama ima u Osijeku baba koje plaćaju 200 kuna po felaciju...e sad jebi ga to je cca 30 eura...malo, za razliku što ove droljaste studentice dobivaju 100 eura ili nešto više (1000 kuna ako hoćeš ass attack...hm ali babama proliješ po licu i kući ništa ih ne zanima pitanje za ove bolje poznavaoce hokeja... moze li Buffalo veceras iznenadit Canuckse ??? mogu li oni uopste ikoga dobit igraj over golova...biti će va bank, raspucavanje, možebbitni rezivi 3:5, 2:5 3:3, 3:4... Edited October 17, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 ima u Osijeku baba koje plaćaju 200 kuna po felaciju...e sad jebi ga to je cca 30 eura...malo, za razliku što ove droljaste studentice dobivaju 100 eura ili nešto više (1000 kuna ako hoćeš ass attack...hm ali babama proliješ po licu i kući ništa ih ne zanima igraj over golova...biti će va bank, raspucavanje, možebbitni rezivi 3:5, 2:5 3:3, 3:4... Znači platiš tu i tamo studentici za ass attack Ako netko ima problema s hemeroidima nije preporučljivo. Da citiram Sokrata: ''Najbolji lubrikant za analni seks nisu suze, nego krv'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 17, 2013 sad se trebamo uozbiljiti...približava se amerika...treba uzeti koju kintu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 sad se trebamo uozbiljiti...približava se amerika...treba uzeti koju kintu... meni najizglednije WBS kod Phantomsa za 1.9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 jbg to je sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 Evo jedan čisti za 100 hrk da bude zabavnije pratit Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 17, 2013 100 hrk iliti 13+€ Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 17, 2013 Ja se ne rasipam novcem kao ti. Quote Share this post Link to post Share on other sites