Tuto 157 Posted October 18, 2013 Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 18, 2013 Dobar dan..... Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 18, 2013 pozdrav sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 18, 2013 Da se rasipaš, mogao si nešto i inkasirat Umalo me Boston zajbo Što se Capsa tiče Hunterov sistem je omekšao Ovia, što se novajlije Oatesa tiče..vidjet ćemo.. vidim skoro glatko je doslo na tvoje favorite, dobro je proslo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 18, 2013 A da Edmonton izgubio posle vodjstva od 2:1 3:2 i tako nastavio los niz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 18, 2013 vidim skoro glatko je doslo na tvoje favorite, dobro je proslo Boston je skoro zajebo. U zadnjih par minuta je propustio vodstvo i jedva 59 sekundi do kraja za pobjedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 18, 2013 Boston je skoro zajebo. U zadnjih par minuta je propustio vodstvo i jedva 59 sekundi do kraja za pobjedu uvijek je potrebno i malo srece da se listic dobije Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 18, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 18, 2013 uvijek je potrebno i malo srece da se listic dobije Uvijek je potrebna veća doza sreće da listić prođe, inače kladionice ne bi poslovale Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 18, 2013 Dobar dan..... Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili? Mostar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 18, 2013 Dobar dan..... Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili? Kicevo ,Makedonija,1977-1979,Fudbalski klub Napredok( onda u republickoj ligi . trenutno u 1 makedonskoj.. kad je to bilo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 18, 2013 Uvijek je potrebna veća doza sreće da listić prođe, inače kladionice ne bi poslovale uvijek je potrebno i malo srece da se listic dobije da se listic dobije , da, potrebno je srece, ali sreca na dugorocnom planu ne postoji kod pametnog kladjenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 18, 2013 Dobar dan..... Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili? Beograd.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 18, 2013 da se listic dobije , da, potrebno je srece, ali sreca na dugorocnom planu ne postoji kod pametnog kladjenja. da sreća ne postoji, onda bi svaki listić s favoritima bio dobitan Quote Share this post Link to post Share on other sites