Jump to content

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobar dan.....

Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili?

Posted

Da se rasipaš, mogao si nešto i inkasirat :icon_biggrin:

Umalo me Boston zajbo :icon_biggrin: Što se Capsa tiče Hunterov sistem je omekšao Ovia, što se novajlije Oatesa tiče..vidjet ćemo..

vidim skoro glatko je doslo na tvoje favorite, dobro je proslo :48thumbsup:

Posted

vidim skoro glatko je doslo na tvoje favorite, dobro je proslo :48thumbsup:

Boston je skoro zajebo. U zadnjih par minuta je propustio vodstvo i jedva 59 sekundi do kraja za pobjedu

Posted

uvijek je potrebno i malo srece da se listic dobije  :48thumbsup:

:48thumbsup:

Uvijek je potrebna veća doza sreće da listić prođe, inače kladionice ne bi poslovale :icon_biggrin:

Posted

Dobar dan.....

Sada me zaista zanima tko je gdje bio u vojsci...Cantona u Puli i u Požegi....ja u Prištini....bio sam na jednoj utakmici kada je Priština igrala u 1.jugoslavenskoj ligi (Priština - Hajduk 1:0)......a gdje ste vi bili?

Mostar.

Posted

Dobar dan.....

Kicevo ,Makedonija,1977-1979,Fudbalski  klub Napredok( onda u  republickoj ligi  . trenutno  u  1 makedonskoj..

kad je to  bilo...

:icon_eek:

Posted

:48thumbsup:

Uvijek je potrebna veća doza sreće da listić prođe, inače kladionice ne bi poslovale :icon_biggrin:

uvijek je potrebno i malo srece da se listic dobije  :48thumbsup:

da se listic dobije , da, potrebno je srece, ali sreca na dugorocnom planu ne postoji kod pametnog kladjenja. :14clover::57bye:

Posted

Dobar dan.....

Beograd..

Posted

da se listic dobije , da, potrebno je srece, ali sreca na dugorocnom planu ne postoji kod pametnog kladjenja. :14clover::57bye:

da sreća ne postoji, onda bi svaki listić s favoritima bio dobitan :57bye: