Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro...novi dan, novo kolo, nova nada... :57bye:

On 10/19/2013 at 9:28 PM, pimpbeckham said:

Kolega, iako ih dvije godine nije bilo nigdje W/B Scranton Penguins igraju maestralno na otvaranju sezone, sutra ću malo dublje proučiti ekipu...ipak danas dolaze kod odmornog Worchestera pa ću ih  možda propustiti...

Ja ću uzeti Portland Piratese i Texas Starse, 6+ na Rockford-Grand Rapids, 6+ na NY Islanderse-Carolina...

Trebalo bi loviti prvu pobjedu Devilsa, poraz glupog Washingtona, i možda revanš Syracuse Cruncha u Binghamtonu, sinoć su izgubili u svojoj dvorani 6:2, a imali 42-20 omjer udaraca na gol u svoju korist, pregazili su Senatorse, ali semafor je pokazao poraz...

Eto sretno nam bilo...God Bless America...vamoooooooosssssssssssss!!! :28nhl:

Odmah da prvo rezimiram urnebesnu noć Amerike, na tiketu poginuh na Piratesima, koji još nemaju pobjedu u novoj sezoni, malu premoć (41-38 omjer udaraca na gol) nisu uspjeli konkretizirati protiv Hartforda, čak su izgubili vodstvo od ekipe koja je noć prije dobila na penale...pih

A malu utjehu i spas novca donijeli su singlovi...idemo dalje za iste pare... :57bye:

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jutro  :kahva:

"Red Sox Nation"
spasili su mi veče još sam ih uzeo na 1-2 u live po 2.70
Goooooooo Red SOX

Posted
  On 10/20/2013 at 6:09 AM, pimpbeckham said:

Dobro jutro...novi dan, novo kolo, nova nada... :57bye:

Odmah da prvo rezimiram urnebesnu noć Amerike, na tiketu poginuh na Piratesima, koji još nemaju pobjedu u novoj sezoni, malu premoć (41-38 omjer udaraca na gol) nisu uspjeli konkretizirati protiv Hartforda, čak su izgubili vodstvo od ekipe koja je noć prije dobila na penale...pih

A malu utjehu i spas novca donijeli su singlovi...idemo dalje za iste pare... :57bye: 

Inače je teško prognozirat Pirate protiv Čopora, ali WP koji je u vrhunskoj formi..Ja sam preskočio. Pirati znaju bombardirat, a znaju imat krize s napadom. Ja sam znao past over na njima prije koju sezonu kad su postizali samo gol dva po susretu :57bye:

Posted
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 194 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: HDragov(PiK)-Hajduk Split (Super poluvrijeme ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 1.650