Jump to content
Sign in to follow this  
Nadrealista

20.10.2013.

Recommended Posts

Af Champions League
14:30 Al Ahly - Cotonsport
tip: 1
kvota:  1,60 Expekt
ulog: 8/10
 
Danas se u El-Gouni, u revanšu polufinala Afričke lige šampiona sastaju egipatski šampion Al Ahly i Kamerunski šampion Cotonsport. U prvom susretu je bilo 1:1 . Inače taj je susret bio odigran prvo 5.10 , do 65. minuta kada je prekinut zbog kiše,pri rezultatu 1:1, pa je nastavljen sutradan , ali se rezultat nije promenio. 
Za početak nešto o Al Ahlyu , dovoljno je samo reći - najjači klub u africi. 
-CAF Champions League - 7 puta ( rekorderi po tome), poslednji put prosle sezone
-African Cup Winners' Cup - 4 puta ( takodjer rekorderi)
-CAF Super Cup - 5 puta ( da li treba da pominjem i tu da niko nije više od njih osvojao taj trofej)
- Egyptian Premier League - 36 puta do sezone 2010/2011  sedam puta uzastopce osvajači šampionata Egipta , bili bi sigurno i 2011/2012 , ali je prvenstvo tad bilo prevremeno prekinuto.
- Egypt Cup - 33 puta
- i još mnogo raznih kupova i takmičenja , ne treba pominjati da su u  svemu osvajali nejviše trofeja.
A i ove sezone su ubedljivo prvi u egipatskom prvenstvu
 
Za razliku od Al ahly,za koga je bilo i očekivano da se nadje ovde , njihov današnji protivnik Kamerunski predstavnik Cotonsport je može se reći iznanadjenje. Tačnije reći bio bi iznanedjenje pre početka takmičenja , ali su svojim rezultatima i igrama potvrdili da se na njih treba ozbiljno računati. Daleko su od uspesnosti koje imao Al ahly ( doduse niko Al Ahlyu nije ni do kolena po titulama). Zadnji put su igrali
u finalu Afričke lige šampiona 2008.godine i čik pogodite od koga su izgubili u finalu . Naravno od Al Ahlya , 2:0je bilo u Egiptu, a 2:2 u Kamerunu. I Bili su finalisti CAF Kupa 2003. I to je to što se tiče njihovog medjunarodog uspeha. Trenutno su u Kamerunskoj ligi prvi i to ubedljivo, a prosle sezone su bili drugi. 
 
Ove sezone u Ligi Šampiona kada je ostalo samo osam klubova , napravljene su dve grupe A i B. Al Ahly je bio u prvoj i naravno bili prvi , dok je Cotonsport bio drugi u Svojoj B grupi , gde je predstavnik Tunisa Esperance bio i više nego ubedljiv. 
 
Sto se tiče izostanaka za Al ahly nece igrati igrac sredine terena Hossam Ashour i to je jedini izostanak za ovaj mec , a navijace je raduje to da ce prvi golman Sherif Ekramy biti na golu iako je  bio povredjen , ali je sada sve u redu. Za Cotonsport nisam mogao da pronadjem podatke o izostancima. 
Fudbaleri Al Ahlya su za svaki slučaj vežbali i izvodjenje jedanaesteraca , ali mislim da im to nece biti potrebno, jer ce pobediti danas u redovnih 90 minuta. Ipak ne piše za badava na njihovom grbu -  Club of the century

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Aalesund - Stromsgodset, tip oba tima daju gol i vise od 2,5 gola @ 1.75, SuperSport, 8/10

 

Nakon jucerasnje pobjede Rosenborga u gostima kod Starta 1-0, Stromsgodset uoci ove utakmice ima zaostatak od 3 boda za Rosenborgom, pa se pobjeda namece kao jedina opcija, ukoliko zele da ostanu u utrci za sampionsku titulu. Jos su ostala samo 4 kola do kraja prvenstva i ukoliko bi danas Stromsgodset kiksao, jako tesko bi to nadoknadili u naredna 3 kola. I jedna i druga ekipa do kraja imaju podjednako tezak raspored, ali je Rosenborg u prednosti jer je odradio svoju utakmicu 26. kola i ima 3 boda prednosti.

 

Aalesund se nalazi na 5. mjestu sa 40 osvojenih bodova. Imaju 3 boda manje od treceplasiranog Vikinga,a  to mjesto vodi u evropa ligu. No, ono sto je zabrinjavajuce za Alesund jeste da oni nisu pobijedili zadnjih 6 utakmica i slobodno se moze reci da su u rezultatskoj krizi. Nakon 3 uzastopna poraza, zadnje dvije utakmice su remizirali. Inace kod kuce imaju omjer 6-5-2 uz gol razliku 29:17, sto je u prosjeku 3,5 gola po utakmici. Zadnjih 7 utakmica ova dva tima, kada je Aalesund bio domacin na cak 6 je bio over, dok su na svakoj utakmici oba tima dala barem po jedan gol. Ono sto je takodjer jako bitno naglasiti jeste da je Aalesund mnogo uspjesniji na svom terenu od Stromsgodseta. Od ovih 7 utakmica na cak 6 su slavili.

 

13.05.12 TIP Aalesund - Stromsgodset 3 : 1

16.05.11 TIP Aalesund - Stromsgodset 2 : 1

24.05.10 TIP Aalesund - Stromsgodset 3 : 1 

01.11.09 TIP Aalesund - Stromsgodset 1 : 1 

01.06.08 TIP Aalesund - Stromsgodset 3 : 1

17.09.07 TIP Aalesund - Stromsgodset 3 : 2 

04.06.06 ADE Aalesund - Stromsgodset 3 : 1

 

Kao sto sa rekao za Stromsgodset, njima sao pobjeda igra i nista drugo, ukoliko zele da ostanu u utrci za prvo mjesto. Ovo im je vjerovatno do kraja sampionata najteze gostovanje, pa sam siguran da ce sve uciniti kako bi dosli do citavog plijena. I Aalesundu su bodovi neophodni, pa iz tog razloga ocekujem otvoren mec, jer nikome ne odgovara remi, a kada jedna ekipa postigne prvi gol, onda treba ocekivati pravu golijadu na ovoj utakmici.

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 15:00
Naziv para: Slaven Belupo-Osijek
Tip para: 1
Tečaj: 1.850

 

:uredu:   2-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Lyon - Bordeaux
Tip para: 1
Tečaj: 2.150

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 16:30
Naziv para: Az Alkmaar-Cambuur Leeuwarden
Tip para: 1
Tečaj: 1.500

Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 1609

Vrijeme odigravanja: 16:30
Naziv para: Az Alkmaar-Cambuur
Tip para: Tim 1 ukupno golova pp 1+
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:15, Mallorca - Real Madrid B, Tip 1 @ 1.80, Bet365, 8/10


Mec iz Spanske druge lige u kome se sastaju Mallorca i Real Madrid B u 10-om kolu.
I u proslom kolu sam igrao protiv Reala B kada su igrali na svom terenu gde je po kvoti bio favorit iako to realno nije bilo tako jer imaju jako mlad tim koji su napustili glavni igraci pre sezone i u ovoj sezoni igraju jako lose i naravno izgubili su od Recreativa sa cak 3-0 a u ovom mecu igraju sa Mallorcom koja je prosle sezone igrala u prvoj ligi i koji svakako imaju ambicije da se u nju i vrate. 
Mallorca je 14-ta sa ucinkom 9 4 1 4 11 : 18 (-7) 13
ali jos uvek je velika guzva na tabeli jer timovi koji su na mestima koje vode u baraz imaju samo 3 boda vise a Murcia na drugom mestu ima samo 4 boda vise. 
Mallorca na svom terenu ima ucinak 4 2 0 2 7 : 9 6
Liga je izjednacena i maltene svako svakog moze pobediti na su tako na svom terenu izgubili od Zaragoze i Murcie ali su u gostima u zadnja 2 meca pobedili Barcelonu B i Tenerife tako da u zadnjih 6 meceva imaju 4 pobede i po 1 poraz i remi i moze se reci da su u usponu forme.
Za Real B sam pisao 12.10 kada su igrali sa Recreativom da su ih napustili izmedju ostalog glavni igraci 
Jese i Morata koji su prosle sezone dali vecinu golova i da imaju jako mlad tim.
Real B je ubedljivo zadnji na tabeli sa ucinkom 9 1 0 8 5 : 12 (-7) 3
u gostima imaju 4 0 0 4 1 : 6 0
jedinu pobedu na svom terenu su ostvarili protiv Luga.
Dakle sve u svemu mislim da ce Real B i u ovom mecu izgubiti jer nemaju iskustvo i kvalitet a Mallorca ima veliki motiv da se sto pre ukljuci u sam vrh tabele gde im je i mesto.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mexican Primera Division
19:00 Toluca   ₋   Tijuana
tip: 1
kvota: 1.91 willHill
ulog: 8/10
 
Danas se u okviru 14.kola Meksičke prve lige sastaju se Toluca i Tiujana. Toluka ima omer 6 pobede 5 neresene u 2 poraza sa gol razlikom 29:13 , a ako gledamo samo rezultate na domacem terenu onda je stanje 3-2-2 sa gol raylikom17:7. Tiujana se nalazi na 11.  mestu sa 16 bodova iy 4 pobede 4 neresene i 5 poraza, ako gledamo samo rezultate kao gosti tu nisu bili uopste uspesni ,jer od 6 susreta samo su jednom remiyirali , a 
ostalih 5 puta izgubili.  Toluca se nalazi u trenutno odlicnoj formi, u zadnje 3 utakmice u prvenstvu ostavrili su dve ubedljive pobede. Protiv Querétaro 4:0, Atlante 7:1 i pobedeli su kao gosti Tigres UANL sa 2:1 i da napomenem da igraju i u CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE , gde su dosad u svojoj grupi ostvarili sve 3 pobede. 
Tiuana nije toliko uspesna u zadnjim kolima , oni su vec pominjanj Querétaro pobedeli sa samo 1:0 , a doziveli dva poraza od po 2:0 od Americe i Pueble.
Ovde se igra ako se racuna i ovo danasnje kolo jos 4 kola , pa onda prvih 8 idu u Finalnu grupu, gde je samo America sigurna , ostalih 7 mesta jos niko nije siguran. Toluca bi danasnjom pobedom potpuno povecala svoje sanse za zavrsnu fazu. Doduse i Tijuana bi pobedom se  priblizila toj grupi, a porazom bi se jos vise udaljila, ali ja ovde igram na pobedu Toluce jer su u mnogo boljoj formi od Tiujana. U medjusobnim susretima , mala je prednost
na strani Tiujane, ali tradicije su tu da se ruse , a danas je pravi trenutak za to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 194 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: HDragov(PiK)-Hajduk Split (Super poluvrijeme ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 1.650

Share this post


Link to post
Share on other sites
22:30, Portuguesa - Vitoria, Tip Over 2.5 Goals @ 1.952, Pinnacle, 8/10
 
 
Mec iz Brazilske prve lige u kome se sastaju Portuguesa i Vitoria u 30-om kolu.
Portuguesa je 12-ta na tabeli sa ucinkom
29 10 7 12 44 : 42 (+2) 37
a na svom terenu imaju ucinak 
14 8 3 3 29 : 16 27
Oni imaju visok prosek datih i primljenih golova a od zadnjih 10 meceva na svom terenu cak 9 su bile over 2.5 gola sto je extremno dobro 
ovo je izvestaj ko im nece igrati u danasnjem mecu 
,,Suspended: Gilberto
Injured/unavailable: Diego Viana (knee), Diogo (appendicitis), Henrique Campos (knee), Washington (thigh),,
Gilberto jeste jedan od glavnih u napadu ali mislim da to nece uticati na njihovu napadacku igru.
Vitoria je sedma na tabeli sa ucinkom 
29 12 7 10 41 : 41 (0) 43
u gostima imaju ucinak 
14 3 2 9 17 : 27 11
dakle isto visok prosek datih i primljenih golova 
a od zadnjih 7 meca u gostima 5 su bile over stim da je bilo i meceva koji su zavrseni sa 1-5, 2-3, 5-3, 2-2.
Vitoriji ce nedostajati ovi igraci,,Injured/unavailable: Andre Lima (broken knee), Fabricio (thigh), Luis Alberto (thigh), Mansur (ankle), Maxi Biancucchi (thigh), Neto Coruja (thigh), Nino Paraiba (pubis),,
U medjusobnim mecevima od 10 meceva 8 su bile over 2,5 gola a cak 6 sa 4 ili vise golova
dakle susret dva tima koji igraju izuzetno napadacki i sve osim dosta golova bi bilo veliko iznenadjenje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...