Tuto 157 Posted October 21, 2013 Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted October 21, 2013 Jutarni pozdrav, sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 21, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 21, 2013 Ovo sam odigrao za brzu zaradu: ajduk.png kod mene je kvota na ovo bila 1.35 Bane je vjerovatno negdje pod stolom na svadbi i sanja da Jetsi osvajaju Stanleya pa pusti jetse ne gotivim ja njih nego sam mislio da mi donesu keš , nisam bio pod stolom vec na njemu Baneta nema...pokupio komada...leleee primetio sam da u poslednje vreme dobro prognoziras Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 21, 2013 kod mene je kvota na ovo bila 1.35 To je bilo da na utakmici bude vise od 1.5, a on je igrao da Hajduk daje vise od 1.5. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 21, 2013 dobar dan...... jedva ćekam na žrijeb dodatnih kvalifikacija za SP u nogometu i imam filing,da bude par Francuska - Portugal..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 21, 2013 To je bilo da na utakmici bude vise od 1.5, a on je igrao da Hajduk daje vise od 1.5. mamuran jos pa nisam dobro video Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 21, 2013 mamuran jos pa nisam dobro video Mamurnost nije izlika za mutavost dobar dan...... jedva ćekam na žrijeb dodatnih kvalifikacija za SP u nogometu i imam filing,da bude par Francuska - Portugal..... Mi dobili Island i jedini igramo drugu doma. Štimac bi ovo izgubio, ovako imamo šanse s Nikom To je bilo da na utakmici bude vise od 1.5, a on je igrao da Hajduk daje vise od 1.5. Ne trudi se, on je išao u školu po posebnom programu. Ne kuži ni sad nakon objašnjenja kod mene je kvota na ovo bila 1.35 pa pusti jetse ne gotivim ja njih nego sam mislio da mi donesu keš , nisam bio pod stolom vec na njemu primetio sam da u poslednje vreme dobro prognoziras Ja prognoziram da si se probudio u jarku s bolovima u guzici. Onda si otišao na burek i jogurt, malo odspavao i ulogirao se na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 21, 2013 Ja prognoziram da si se probudio u jarku s bolovima u guzici. Onda si otišao na burek i jogurt, malo odspavao i ulogirao se na forum bolje da sam tako zavrsio nego sto se sada cesem po glavi po ko zna koji put, a znamo zbog cega. nego vidim dobro ti ide onaj NHl hokejica , aj nesto predlozi za nocas da te malo iskontriram pa da zgrnem koji dinar Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 21, 2013 bolje da sam tako zavrsio nego sto se sada cesem po glavi po ko zna koji put, a znamo zbog cega. nego vidim dobro ti ide onaj NHl hokejica , aj nesto predlozi za nocas da te malo iskontriram pa da zgrnem koji dinar Sharksi prva ili kraj, konačni ili čisti. Pingvini ruše niz Avsa u hendiju..Kingse i Flamese ne diram za sada Quote Share this post Link to post Share on other sites