Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo sam odigrao za brzu zaradu:

Posted Imageajduk.png

kod mene je kvota na ovo bila 1.35

Bane je vjerovatno negdje pod stolom na svadbi i sanja da Jetsi osvajaju Stanleya :icon_biggrin:

pa pusti jetse ne gotivim ja njih nego sam mislio da mi donesu keš , nisam bio pod stolom vec na njemu :icon_biggrin:

Baneta nema...pokupio komada...leleee :hysterical:

:50yes::48thumbsup:  primetio sam da u poslednje vreme dobro prognoziras :icon_surprised:

Posted

mamuran jos pa nisam dobro video :icon_eek:

Mamurnost nije izlika za mutavost :icon_biggrin:

dobar dan......

jedva ćekam na žrijeb dodatnih kvalifikacija za SP u nogometu i imam filing,da bude par Francuska - Portugal.....

Mi dobili Island i jedini igramo drugu doma. Štimac bi ovo izgubio, ovako imamo šanse s Nikom

To je bilo da na utakmici bude vise od 1.5, a on je igrao da Hajduk daje vise od 1.5.

Ne trudi se, on je išao u školu po posebnom programu. Ne kuži ni sad nakon objašnjenja :icon_biggrin:

kod mene je kvota na ovo bila 1.35

pa pusti jetse ne gotivim ja njih nego sam mislio da mi donesu keš , nisam bio pod stolom vec na njemu :icon_biggrin:

:50yes::48thumbsup:  primetio sam da u poslednje vreme dobro prognoziras :icon_surprised:

Ja prognoziram da si se probudio u jarku s bolovima u guzici. Onda si otišao na burek i jogurt, malo odspavao i ulogirao se na forum :icon_surprised:

Posted

Ja prognoziram da si se probudio u jarku s bolovima u guzici. Onda si otišao na burek i jogurt, malo odspavao i ulogirao se na forum :icon_surprised:

bolje da sam tako zavrsio nego sto se sada cesem po glavi po ko zna koji put, a znamo zbog cega. :smile_bag:

nego vidim dobro ti ide onaj NHl hokejica , aj nesto predlozi za nocas da te malo iskontriram pa da zgrnem koji dinar :smile_dance:

Posted

bolje da sam tako zavrsio nego sto se sada cesem po glavi po ko zna koji put, a znamo zbog cega. :smile_bag:

nego vidim dobro ti ide onaj NHl hokejica , aj nesto predlozi za nocas da te malo iskontriram pa da zgrnem koji dinar :smile_dance:

Sharksi prva ili kraj, konačni ili čisti. Pingvini ruše niz Avsa u hendiju..Kingse i Flamese ne diram za sada :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars:  :smile_dollars: