c4nton4 20 Posted October 22, 2013 Nisam od tebe očekivao da ćeš tako naivno odigrati na Barcelonu. Eto, jesam. Ni meni nije jasno kako sam igrao na te debile. Oprali su mi um sa Milan bez ovog, onog, mačke, p***e ma*****..I odlučio sam ih stavit poluvrijeme ili kraj.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 Al ima dosta hokeja za zaradit uživo kasnije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 22, 2013 Prodjem 6 utakmica, i to zafrkanih, a na takmičenje odaberem jedino što sam danas promašio, Marseille - Napoli preko 4,5 kartona... takmicenje je ovde prestiz, a ne nesto sto ces profitirati. zasto mesas zabe i babe? Jesi li ikad zategao u kladionici 200 km na kvotu 1.5 recimo? i odmah imas prvo mesto na natjecanju kao da si 30 dana trosio vreme da nadjes svaki dan parove i postas kopiras i slicno i budes bolji od nekoliko desetina ljudi, plus koeficijent aktivnosti i slicno ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 22, 2013 ovaj anahajm mi se penje na k...c koliko misli da je dobar.. al sad palim stream da se uverim u to sranje vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 ovaj anahajm mi se penje na k...c koliko misli da je dobar.. al sad palim stream da se uverim u to sranje vise daj se prijavi u h2h da te razbijem. sad nema sponzora. ja ga nisam igrao zbog debilnog betspace Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 danas loše tipujem.. još tri minute na chicagu da padne gol.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 jebem ti barcu da je jebem..kao bila mi pre mala kvota da atletico daje više od jednog gola i ja stavim malo jače govneto od kvote..sad odigram u zadnjoj over edmontona i jbni gol mi treba na backchickensima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 jbni blackhawksi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 Spasili me golovi Wilda i Capsa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites